Egyéb kategória

Imádtok biciklizni? Szívesen túráztok bringával? A WeLoveCycling.hu lesz a kedvenc oldalatok! (x)

Tudtátok, hogy azok, akik bringáznak, tovább élnek? Hogy lehet kutyával biciklizni? Tudjátok, melyek azok a magyar borvidékek, ahova érdemes bringás kirándulást szervezni? És azt, hogy hogyan érdemes körbetekerni a Balatont? Az idei bringaszezon kezdetén indult WeLoveCycling.hu oldalon ezekre és még sok más kérdésre is választ találtok.

vous - 2018.06.22.
Imádtok biciklizni? Szívesen túráztok bringával? A WeLoveCycling.hu lesz a kedvenc oldalatok! (x)

Az idei bringaszezon kezdetén, április 2-án indult útjára a WeLoveCycling.hu online kerékpáros életmód magazin, amely azonnal a nyitóoldalatok lesz, akár kezdők vagytok a biciklizés terén, akár profik. A nemzetközi márka 2014-ben lett a biciklisek mindennapjainak része, hazánk idén csatlakozott a WeLoveCycling.hu közösségébe.

A márka hajtóereje a ŠKODA, amit 123 éve két biciklirajongó alapított – a mai napig él a kétkerekű járgányok szeretete, a WeLoveCycling.hu magazinon kívül a ŠKODA a legnagyobb biciklis versenyek, (többek között a Tour de France, Tour of Britain és a Tour de Hongrie) fő mobilitási támogatója.

Miről olvashattok a WeLoveCycling.hu-n?

Izgalmas, informatív és olvasmányos cikkeket találtok a városi bringázástól kezdve az országúti kerékpározásról szóló tartalmakon át a trekking és MTB tartalmakig. De a biztonság, a közösségformálás, a családi programok is kiemelten szerepelnek.

Forrás:
WeLoveCycling

Tekerjetek letesztelt útvonalakon

Ha kirándulást terveztek, akkor is először ide látogasatok el, mert száznál is több letesztelt biciklis túraútvonalról olvashattok az ország minden részéről. Szűrők segítségével megtalálhatjátok a számotokra legtökéletesebb útvonalat. A térkép távolság mellett az út szintkülönbség változását és a következő napok időjárását is tartalmazza. Nézzétek csak ezt!

Ismerjétek meg az Aranyvilla díjat

Objektum doboz

Az Aranyvilla a WeLoveCycling.hu indulásakor alapított díj, ami egyedülálló a nemzetközi márka történetében. A profi kerékpárosok közül a szakágak legfontosabb ikonjait díjazzák, legelőször Parti András háromszoros olimpikon mountain bike versenyző, legutóbb Králik Dániel BMX-es vehette át az elismerést.

A WeLoveCycling.hu és az Aranyvilla díj nagykövete Magyarósi Csaba, aki többek között az Egy nap a városban, az Appleblog és az Attraktor fő alkotója is volt.

Kövessétek a WeLoveCycling.hu-t!

Keressétek a magazint a weboldal mellett a Facebookon, és kövessétek az Instagramon is!

Ajánlott cikkek