Lélek

Milyen feladattal születnek azok, akik burokban jönnek a világra?

Régebben egyáltalán nem volt ritka, hogy valaki burokban született. Ma már igen, mert a fulladásveszély miatt burokrepesztést végeznek. Vajon tényleg szerencsés az, aki burokban született? Ha azt nézzük, hogy életveszélyben volt és túlélte, mindenképp.

vous - 2021.02.02.
Milyen feladattal születnek azok, akik burokban jönnek a világra?

A téma engem különösen érdekelt, mivel érintett vagyok, ezért mélyebben is utána jártam. Az állatvilágban egyébként gyakori, hogy burokban születnek az utódok.

Mi a lélek üzenete?

Aki burokban született, az lelki értelemben is hordoz magán egy burkot, nem akarja elhagyni a burkát. Valójában nem akar megszületni. Ahhoz, hogy meg tudjon születni, meg kell repednie a buroknak. Maga a burokrepesztés egy erőszakos beavatkozás, így már a születéskor megjelenik az erőszak megélése. Vélhetően előző életében erőszakos halála volt.

Milyen feladattal születnek?

A burokban született emberekre jellemző, hogy jelen van egyfajta kényszer az életükben. Egészen addig, amíg fel nem dolgozza a burkát lelki értelemben, és nem tud újjászületni, azt érezheti, hogy „nincs választásom”. Ez összefügg azzal, hogy ők speciális tudást hoznak közvetlenül az előző életükből.

Elméletileg mindenki hozza a tudását előző életeiből, amelyek legintenzívebben hároméves korig töltődnek be. A burokban születetteknél ez 7 éves korig történik. Ők egy speciális dolgot hoznak át, ők azok, akik egy valamiben különleges tudással, tehetséggel rendelkeznek. Lehet ez a gyógyítás, az asztrológia, az írás vagy bármi. Kosztolányi Dezsőről olvastam, hogy burokban született.

Mikor repedhet meg ez a burok?

Akik burokban születtek, azoknak van egy befejezetlen életfeladatuk, amiben segítséget kapnak, hogy ne térjenek le az útjukról. Egyszerűen nem enged le róla. Az út a speciális tudáson keresztül vezet. Ezt a tudást fel kell tudni vállalni – ez egy kényszerű felvállalás, ez után jöhet újra a „beszületés”, amivel a burokból ki tudnak lépni.

Forrás:
iStock

A probléma általában az, hogy ezt nem látják, nem nyitnak eléggé ebben az irányban és megrekednek. Akiknek viszont sikerül kilépni a burokból, képesek továbblendülni a hozott speciális tudáson azáltal, hogy az előző életek összes tudása innentől elérhetővé válik.

Innentől kezdődik az élet igazán!

Ajánlott cikkek