Otthon

Minden, amit egy VOUS-lánynak tudnia kell a pezsgőivásról

Amikor arról beszélgettünk, hogy a VOUS-n legyen a nap témája a buborék, eszembe jutott az az üveg pezsgő, amit az indulásra kaptunk. Kedd volt. Négy hete.

vous - 2015.07.14.
Minden, amit egy VOUS-lánynak tudnia kell a pezsgőivásról

Olyan, mintha egy pillanat telt volna el, ugyanakkor olyan is, mintha évekkel ezelőtt lett volna. Takács Nóra NORIE-videóit imádjátok, de az igazi sztár Poppy, akinek naplójáért egyenesen rajongtok. Tudtuk mi, hogy ez a macskalány igazi sztár lesz. Időközben lett egy Flórababánk, aki valahogy mindig másképp látja a dolgokat, mint anya. A NORIE Team is folyamatosan akcióban van, közös átalakításaik mellett Petra, Gabi és Dóri rendszeresen osztanak meg tippeket és trükköket szépségtémában. Olga és Panka grafikáit valószínűleg már messziről felismeritek, de fotós lányaink is elképesztő ötletekkel és képi megoldásokkal állnak elő. Reméljük, vannak olyan kedvenc VOUS-szerzőitek is, akiket már követtek és a nevükre kattintva újra és újra elolvassátok a cikkeiket.
Hamarosan még több újdonsággal jelentkezünk, csak győzzétek kivárni! 

Mert tudjátok: a VOUS-lányoknál mindig történik valami. Addig pedig igyatok velünk egy pohár pezsgőt! De csakis úgy, ahogy a profik csinálják!

Karácsonyi Panka

Grafikus: Karácsonyi Panka

1986 óta foglalkozom a világgal. Kezdetben fal-zsírkrétarajzokkal kápráztattam el a szüleimet, ebből aztán egy nem kimondottan egyenes út vezetett idáig. Mielőtt tervezőgrafikusként diplomáztam volna, tanítóképzőbe jártam, díszlet- és jelmeztervezést tanultam, és azóta is autodidakta módon szippantom magamba, ami éppen megtetszik. Ennek köszönhetően a fotótól a dizájntáska-tervezésen át a filmes kellékig sok mindent készítettem már munkám során, és izgatottan várom, mit hoz a jövő. Munkáim egy részét itt találjátok.

És itt az az üveg, amit a VOUS indulása után kaptunk – egyenesen a Kreinbacher birtokról. Köszönet jár nekik az infografika elkészítéséhez szolgáló információkért is.

Forrás:
Karácsonyi Panka
Ajánlott cikkek