Otthon

Kicsik és vékonyak, most figyeljetek! – A gyerekosztályon is vannak szuper ruhák

Nagy kedvelője vagyok a gyerekosztályon vásárlásnak. Igen, tudom, vékony és kicsi vagyok, nekem könnyű – sokszor vágják ezt a fejemhez. De ha így van, hát így van, ezen már nem tudok változtatni. Hozzátenném, szerencsére nem vagyok egyedül, sokan járnak ugyanebben a cipőben. Úgyhogy ha már így alakult, használjuk ki az előnyeit és nézzünk körül a gyerekosztályon!

vous - 2015.07.17.
Kicsik és vékonyak, most figyeljetek! – A gyerekosztályon is vannak szuper ruhák

A méretem S-es és XS-es között ingázik, természetesen ez fazontól és márkától is függ. Fontos tudni, hogy a legnagyobb "lánykaméret" – ami 170 cm – megfelel a női méretezés szerinti legkisebbnek, tehát az XS-nek. A méreten kívül az ár is érdekes lehet, ugyanis a gyerekosztályon lévő termékek olcsóbbak, mint a felnőttosztályon található ruhadarabok. Ilyenkor még büszkébb vagyok arra, hogy pici és vékony vagyok. Legutóbb egy fehér, csipkés pulcsit vásároltam a kicsik részlegén. Néztek is rám kikerekedett szemekkel, mikor ott próbáltam fel egy anyuka és hatéves kislánya mellett. Szemmel láthatóan nem igazán értették a helyzetet. Egy valamit majdnem kifelejtettem a sztoriból: 

Ugyanaz a felső a felnőttosztályon duplájába került.

Sűrűn vásárolok sálakat, kesztyűket is. Persze ezt ne úgy képzeljétek el, hogy magamra erőltetem a 3 éveseknek való csipkés kesztyűt. Ezek a kiegészítők tinédzsereknek készülnek, a fazonjuk és színük is már-már felnőttes. Nyári és téli kalapokat szinte csak ott tudok vásárolni, mert amit a felnőttosztályon találok, egytől egyig nagy a fejemre.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek