Világ

Siker ötvenen túl – Monica Bellucci lett az új Bond-lány

Gyönyörűek, szexik, intelligensek és nem utolsósorban fiatalok. Ezek azok a jellemzők, amik először eszünkbe jutnak, ha a Bond-lányokra gondolunk. Lehet, hogy ez most megváltozik? Először lesz középkorú nőből James Bond szeretője!
vous - 2015.07.23.
Siker ötvenen túl – Monica Bellucci lett az új Bond-lány

Valami változik, legalábbis a James Bond-filmekben biztosan! Nemrég arra a hírre kaptuk fel a fejünket, hogy most utoljára játssza el a sármos titkosügynököt Daniel Craig – nyugi, a legújabban még benne gyönyörködhettek –, és helyette a Homelandből ismert Damien Lewis lehet a új Bond. Most pedig arra csodálkoztunk rá, hogy először lesz 50 éves Bond-lány a 007-es filmek történetében. Vagy ahogy ő szereti hívni: „Bond-nő”.

Jól hallottátok, 50! Monica Belluccit érte a kitüntető megtiszteltetés, hogy eljátszhatja az örökké szexi női szerepet. Természetesen a rendezői döntés nem teljesen elrugaszkodott, hiszen a középkorú Bellucci még mindig remek formában van. Sőt gyönyörű!

A színésznő ezzel a szereppel úttörőnek számít a Bond-filmekben, és láthatóan nagyon büszke erre. A film rendezőjével való beszélgetéséről így nyilatkozott:

Azt mondtam neki, hős lenne a nők körében, ha engem válogatna be a Spectre-be.

Íme a napokban bemutatott előzetes, amiben meg is csodálhatjátok a dögös színésznőt!

Ha szeretnétek még Bond nőinél is jobbak lenni, akkor kattintsatok, és mutatunk nektek egy szuper túlélőszettet, amitől a 007-es szava is elállna! 

Ajánlott cikkek