Világ

Létezik fekete mágia?

A mágia nem játék, mindennap jelen van. A Harry Potterben leírtak sem a fantázia szüleményei, minden, ami benne szerepel a mágiáról, valós dolog.

vous - 2015.07.28.
Létezik fekete mágia?

Ha a fekete mágiáról hallunk, akkor sokunknak a szándékosság valamilyen formája jut az eszünkbe. A mágia nem ismer polaritásokat, vagyis nincs fehér és fekete mágia. A mágia az mágia. Egy gyűjtőfogalom, amibe beletartozik az asztrológia, a számmisztika, a tarot és a kabbala is.

Az asztrológia kezdte el vizsgálni a periodikusságot, ciklikusságot. Ezt azért fontos tudni, mert minden mágikus eljárás két dologról ismerhető fel: ismétlődés, és van egy eleje és vége, elkezdődik, és valameddig tart. 

Mit nevezünk mágikus folyamatnak?

Mágikus folyamat, amikor valamit saját magunk céljaiért, megsegítéséért, felajánlásáért akarunk bevonzani. Erre a legjobb periódus a holdtöltétől holdtöltéig tartó időszak – 28 nap. Ez a legősibb ciklus, amit a mágia használ. A klasszikusan elkészített mágiát 25 napon keresztül gyakorolják, hogy a következő 3 napban, vagyis holdtölténél (előtte egy nap, utána egy nap) hasson. Ez egy tudatosan elkészített dolog.

A harag is mágikus kötést teremt

Magunknak is okozhatunk mágikus folyamatokat negatív gondolatokkal, például folyamatos gyűlölködéssel. Aki iránt a haragunkat tápláljuk, annak a személynek kényszeres gondolatai lesznek, azzal szemben is, amit a másik tesz. Aztán ez a kötés oda-vissza elkezd hatni. Ha valaki felismeri, hogy kényszeres gondolatai vannak, de nem érti, honnan jönnek, de bizonyos időszakokban felbukkannak (periodikusság!), valószínűsíthető, hogy mágikus kötésben van egy haragosával. Ezeket a folyamatokat a telihold fel szokta erősíteni.

Mit lehet ilyenkor tenni?

A legegyszerűbb az orosz módszer: hideg zuhany 5 napon keresztül minden tisztálkodás utolsó 20 másodpercében. Ez egy alapmódszer, ami az egyik legjobb is. Ha nem szűnnek a tünetek, fel kel keresni egy mágiában jártas szakembert. Ha ez a folyamat hosszú távon fennáll, akkor érthetetlen depressziót, kényszerképzeteket, mániákat, félelmeket és személyiségzavart is okozhat.  

A mágia hatása alatt az auránk is megváltozik.

Egy látó ismerősöm ezt úgy magyarázta el, hogy annak az embernek, aki az érzelmeivel jól bánik, tojás formájú az aurája. Ez védelmet és stabilitást ad. Ha elkezdünk gyűlölni – elhízással jár, alapja a félelem, a stressz megemeli a hormonszintet. A gyűlölködés az 1-es és a 2-es csakra túlműködését okozza, és az aura megváltozik. Lent szélesebb, fent keskenyebb lesz. Körte formájúvá válik. Akire haragudnak, annak kényszeres gondolatai lesznek, és az ő aurája is megváltozik, csak éppen fordítva. Mintha egy körtét a fejére állítanánk. Neki felül lesz nagyobb és alul keskenyebb az aurája. Az egyensúlyi állapot visszaszerzésére a rendszeresen végzett jógagyakorlatok nagyon hasznosak lehetnek.

Forrás:
iStock

Szerelmi kötés

Ha vágyakozunk a szerelemre, az is egy mágikus folyamat. Cél egy konkrét, vágyott személy bevonzása. Amíg ezt a saját energiámból teszem, addig ez nem indít el kötést, nincs vele gond. Ennek is van periódusa, általában 3 hónap alatt kifut, és elmúlik a vágy. Körülbelül eddig tudunk vágyakozni, tovább nem. Előfordul, hogy a vágyott személy ezt érzi, kapcsolatba lép, és ettől a pillanattól kezdve visszajön hozzám a befektetett energia, és nem alakul ki semmi, sem kötés. Ha nem jelentkezne be, három hónap után a vágy szétfoszlik.

Ha felhív, ha nem, a lényeg ilyenkor, hogy kötés (sem ilyen, sem olyan) nem tud létrejönni. Azonban ha elmész olyan emberhez, aki jártas a mágiában, és általa létesíttetsz egy szerelmi kötést, az egy egyirányú folyamat lesz, amiben te csak adsz a vágyott személynek egészen addig, amíg minden erőd el nem fogy. Ő eközben éli az életét, de a kölcsönösség sosem fog megvalósulni, ellenben rengeteg pénzedbe fog kerülni. Alapigazság, hogy pénzzel nem lehet szerelmet venni. 

Az ilyen folyamat, szerelmi kötés mindig visszaüt, mert aki kérte a kötést, annak az állapota egyre rosszabb lesz. Tehát ismét el kell mennie, ha szeretne jobban lenni, hogy szüntessék meg a kötést, de ez már általában nagyobb összeg, mint amit az elején kifizetett.

Honnan ismerheted fel, ha szerelmi kötést tettek rád?

A kényszeres gondolatok megjelenése mellett gyakori testi tünetek a gerincoszlopon megjelenő nyilalló fájdalmak – ha valaki rátok tett valamit, akkor is. Például felkeltek az ágyból, belenyilall a fájdalom, nem vesztek róla tudomást, mert csak egyszer nyilall. De ha azonos dolgokról álmodtok rendszeresen, az is ennek lehet a jele.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.