Egyéb kategória

Azok a bosszantó lábparák – Milyen cipőt válasszak?

Álmaitok cipője ott figyel a kirakatban, bementek a boltba de... nincs méret, szűk a pántja, kilóg a kislábujjatok és még sorolhatnám.
vous - 2015.07.31.
Azok a bosszantó lábparák – Milyen cipőt válasszak?

Sorolom is. Ilyenkor mindig az jut eszünkbe, hogy miért, miért van ilyen, olyan, amolyan lábunk? Elárulom nektek, senkinek nincs tökéletes lába, illetve senki sincs megelégedve vele. (Olyan ez, mint a hajtéma: akinek göndör van egyenes kell, stb.). Csak itt, a szerkesztőségben a csajok vagy 20 különböző „problémát” soroltak fel, amivel szembesülnek, ha cipőt vásárolnak. Az én legnagyobb gondom, hogy átlagos a lábméretem (38-as), így sokszor nem kapok cipőt, mert ELFOGY, hiszen ilyen lábmérettel rohangál a legtöbb lány. De ott van a széles lábfejem, amiért nem tudok szép pántos szandálokat vagy szoros cipellőket felhúzni, hiszen elszorítja a lábamat. Mesélhetnék arról is, hogy ebből kifolyólag mindig lelóg a lábujjam a sarukról.
A nagyobb lábú vagy az icipici lábú csajok szintén alig kapnak cipőket, mert 40-es méret fölött és 36-os méret alatt nem gyártanak a csajoknak cipőt. Az is őrjítő, ha a szép vékony, törékeny lábszár egy nagy bohóccipőben ér véget vagy fordítva: a húsos virgácsok egy kis pöcökkel végződnek.
Szép kis lista jött össze, mi minden bajunk lehet a lábainkkal, és még korántsem végeztünk ki minden problémát. Van egy rossz és egy jó hírem. Kezdem a rosszal: ezeken sajnos nem tudunk változtatni, el kell fogadni. A jó hír: tudok pár tippet, ami segíthet túllendülni a lábparákon.

Mindig van rosszabb

Túl nagynak érzitek a lábméreteteket? Más meg túl kicsinek. Senki nincs megelégedve vele, szóval egyszerűen csak fogadjátok el, ezen tényleg nem lehet változtatni.

Ne ácsingózzatok

„Olyan szép az a pántos saru!” – mondanám én. De hiába, hiszen fent már említettem: ezeket nem nekem találták ki. Éppen ezért megtanultam elengedni azokat a cipellőket, amiket nem tudnék hordani. Már meg se látom őket.

Találjátok meg a megfelelőt

Kísérletezzetek, legyetek bátrak, próbáljatok fel minél több fazont, még azokat is, amire kapásból nemet mondanátok. Higgyétek el, meg fogtok lepődni.

Írjátok meg, ti milyen lábparákkal küzdötök!

Ajánlott cikkek