Egyéb kategória

Fesztiválarcok, akikkel tuti összefuttok a Szigeten

Imádjuk a fesztiválokat, és vannak olyan tipikus arcok is, akikkel mindegyik bulin össze lehet futni. Összegyűjtöttem nektek néhányat közülük!
vous - 2015.08.09.
Fesztiválarcok, akikkel tuti összefuttok a Szigeten

Augusztus 10-én végre startol a Sziget Fesztivál, így a szokásosnál is több külföldivel találkozhattok az utcán. Előreláthatólag úgy az emberek fele nem magyar lesz. Én is imádom a fesztiválokat, ezért minden évben meglátogatok egy-kettőt (hármat-négyet), így volt időm megfigyelni, hogy milyen arcok jönnek szembe velem a különböző bulikon. Nyilván zeneileg mindegyik egy kicsit más, de a fesztiválozókról ez nem mondható el. Van néhány fazon, akik tényleg minden eseményen megtalálhatóak, legyen az Zamárdiban vagy Sopronban. Lássuk hát őket!

„Ki, ha nem én?”

Szerintem nem túlzás, ha azt mondom, hogy szinte mindenhol ott vannak, ahol zene van. Kikről is van szó? Ők azok, akik egész télen csak azért jártak a kondiba és szenvedtek a súlyzókkal, hogy majd félmeztelenül csapassák a Soundon az első sorban. Barnaságukat még egy afrikai bennszülött is megirigyelné, a kacsaszájról meg ne is beszéljünk…

A fesztiválozás királynői

Szögezzük le, hogy itt most azokról a lányokról beszélünk, akik tényleg tipikus tömegszerkóban nyomják, mintha ikrek lennének. Virágkoszorú a fejen, tornacipő, aranytetkó, magas derekú nadrág meg a hozzáillő haspóló. Ja, és könyékig karszalagok az elmúlt évtized összes fesztiváljáról. Előttetek van a kép, ugye? 

Forrás:
AFP Europress Képügynökség

„Do you speak English?”

Mondhatjuk, hogy a magyar fesztiválokat lassan már csak a külföldieknek rendezik, igen, a drága jegy miatt. Az már egy más kérdés, ha fesztiválon vagytok, és odajönnek hozzátok a külföldiek. Én szeretek velük beszélgetni, kivéve, ha nem nagyon értem, mit szeretnének tőlem. Fogjuk a mámoros állapotra vagy bármi másra, de a kommunikáció nem igazán megy a közös nyelv beszélése nélkül. Amit pedig ezeken a bulikon hallok, az minden, csak nem angol, inkább valamilyen fesztiválangolhoz tudnám hasonlítani. Egy biztos, érhetetlen.

Ugye ti is ráismertetek a fesztiválarcokra?

Ajánlott cikkek