Egyéb kategória

Ciki vagy nem turkálóban vásárolni?

A shoppingolás élvezete abban rejlik, hogy megvesztek valamit, imádjátok, és utána jönnek a csajoktól a kérdések: hol vetted? Mennyi volt? Van még? És ti lelkesen válaszolgattok, mígnem elhangzik az ominózus kérdés: 
vous - 2015.08.13.
Ciki vagy nem turkálóban vásárolni?

Te turiban is vásárolsz?

A más kosza rosszabb, mint a miénk

Legalábbis ez az egyik oka annak, ha valaki ódzkodik a turizástól. Más levetett holmiját hordani és megvenni undi, és egyébként is ki tudja, nem tetves-e, vagy nem kapunk-e el tőle valamit. Pedig ezek a ruhák alapos tisztításon esnek át és csomó előnye van annak, ha valaki szeret turkálóba járni. 

Olcsó

Igaz, vannak drágábbak is, de turiban alapvetően olcsón juthattok hozzá a ruhákhoz, ráadásul nem is akármilyenekhez: ismert márkák darabjai is a kezetekbe kerülhetnek, és meg nem mondaná senki, hogy egy rakatnyi ruha alatt találtátok meg.

Leárazás

Döbbenet, de igaz. Olcsó ruhákra leárazás? Kánaán, én egyszer olyan mázlista voltam, hogy 5000 forintból sikerült 7 szuperjó ruhát vennem. Hát mi ez, ha nem királyság?

Egyediség

Ha zavar, hogy a saját felsőtöket viszontlátjátok máson, akkor a turi lehet a legjobb megoldás. Ott ugyanis simán összeválogathattok egy olyan szettet, ami garantáltan nem jön szembe veletek az utcán. Gyakorlatilag bármilyen alkalomra könnyen találhattok ruhát, legyen az jelmezbál, esküvő, sportnap.

Én bevallom, megfordulok a turkálókban, nem beszélve azokról az oldalakról, ahol ruhákat csereberélnek a csajok potom összegért. Ez utóbbi azért is jó, mert ha találok valakit, aki a stílusomhoz közel áll, nagy eséllyel fogok tőle több klassz dolgot is szerezni. Emellett persze plázákba is járok, vannak kedvenc helyeim. Az utóbbiban célirányosan keresgélek, a turi pedig egy igazi meglepibirodalom; mindig úgy lépek be, hogy benézek, hátha találok valamit. Aztán pedig ahogy esik, úgy puffan.

Ti szerettek turiban vásárolni?

Ajánlott cikkek