Egyéb kategória

Rossz a kedvetek? Íme, 8 dolog, ami azonnal felvidít

Vannak olyan napok, amikor valahogy semmi sem jön össze, mikor úgy érezzük, az egész világ ellenünk fordult. Ilyenkor nagyon jól jönne egy kis extra jókedv, nem igaz? Ha hiszitek, ha nem, ez csakis rajtatok áll! Szomorkodás helyett inkább vessétek be ezeket a trükköket, és máris felvidultok!

vous - 2015.08.18.
Rossz a kedvetek? Íme, 8 dolog, ami azonnal felvidít

1. Kávé a legjobb barátnőtökkel

Ha valaki, akkor a legjobb barátnőtök biztosan fel tud vidítani titeket. Öntsétek ki neki a szíveteket egy gőzölgő latte mellett, és higgyétek el, már nem is fog olyan szörnyűnek tűnni az élet, mint ahogy gondoltátok. Sőt, pár perc múlva már könnyedén nevetgéltek majd.

Forrás:
pixabay.com

2. Egy szelet süti

Egy kis extra édesség garantáltan felvillanyoz majd. Üljetek be egy cukrászdába, vagy süssétek meg otthon a kedvenc sütiteket! Ahogy megérzitek az illatát, már azt is elfelejtitek, min problémáztatok annyit.

Forrás:
pixabay.com

3. Hallgassátok meg a kedvenc számotokat!

A zene segít. Kikapcsol, ellazít, megnyugtat, vagy ha az kell, felpörget. Készítsetek magatoknak egy lejátszási listát olyan számokból, amik felvidítanak. Ha jön a rosszkedv, csak játsszátok le őket, és máris jobban lesztek!

4. Egy romantikus vígjáték

Egy film el tudja terelni a gondolataitokat a problémáitokról, elröpít egy másik, varázslatos világba, ahol nyoma sincs a rosszkedvnek. Sőt, lehet, hogy nemcsak elfeledteti veletek a gondjaitokat, de meg is változtatja a gondolkodásotokat az adott helyzetről.

5. Anya csak egy van

Beszéljétek meg a dolgot az anyukátokkal! Nekik különleges "erejük" van, hiszen valahogy mindig tudnak segíteni csak azzal is, ha végighallgatnak. Nyugalmat árasztanak, mellettük úgy érezhetitek, hogy tényleg minden rendben lesz. És ez így is van!

Forrás:
pixabay.com

6. Mozduljatok ki!

Menjetek el valahova! Tökmindegy, hogy egyedül olvasgattok a folyóparton vagy a barátaitokkal mentek bulizni, a lényeg, hogy szakadjatok ki egy kicsit a hétköznapokból!

7. Akasszátok ki a cukiságmérőt!

Egy pihe-puha cica vagy egy pajkos kiskutya csodákra képes. Olyan szeretetet árasztanak, amire most nagy szükségetek van!

Forrás:
pixabay.com

8. Egy mosoly csodákra képes

Kutatások bizonyítják, hogy ha mosolygunk, egy idő után tényleg jobb kedvünk lesz. Próbáljátok csak ki!

Forrás:
pixabay.com

Ti mivel szoktátok jókedvre deríteni magatokat?

Ajánlott cikkek