Egyéb kategória

Megmutatjuk, mit tanít a divatról a mai nőnek a 20. század legnagyobb divattervezője

Mindannyiunknak szüksége van példaképekre. Olyan ösztönző karakterekre, akik bejárt életútjukkal irányt mutatnak, és erőt adnak a saját céljaink megvalósításához.

vous - 2015.08.19.
Megmutatjuk, mit tanít a divatról a mai nőnek a 20. század legnagyobb divattervezője

A szépség ott kezdődik, amikor eldöntöd, hogy önmagad leszel.

– mondta Coco Chanel, aki igazi, örök példakép lehet bármelyikünk számára. Bebizonyította, hogy kellő kitartással és kemény munkával bármire képesek lehetünk.

Stíluskreátor, aki újító, merész ötleteivel átformálta a divatvilágot. Az öltözködésről és az életről vallott elvei a mai napig örök érvényűek. Arra biztatnak, hogy merjük felvállalni az egyéniségünket, és az általunk viselt ruhákon keresztül kifejezésre juttatni azt.

Nem az a fontos, hogy a legdrágább ruhákat viseljük, sokkal fontosabb, hogy mindezt stílusosan tegyük, és bátran merjünk különbözni a többiektől. "Az igazi elegancia az egyszerűségben rejlik" – vallotta. Ha ezt tudatosítjuk magunkban, nem eshetünk nagy hibákba.

Illusztrációimmal most őt idézem. Olyan ikonikus darabokat hoztam, amelyek valószínűleg soha nem fognak kimenni a divatból, és biztos alapjai lehetnek egy divatérzékeny VOUS-lány ruhatárának. Mindig viseljetek tehát parfümöt, legyen legalább egy rúzsotok, ami passzol hozzátok. Hordjatok bizsut és kiegészítőket, hiszen a legegyszerűbb öltözékeket is könnyen fel lehet dobni velük.

Forrás:
Cséfalvay Fanny

A cipőtök mindig szép és igényes legyen, és rendelkezzetek olyan alapdarabokkal, mint a kosztüm és az a bizonyos kisfekete.

Forrás:
Cséfalvay Fanny

A divat egy játék, bármi megengedett. De hatalom is, éljetek vele!

Ajánlott cikkek