Tegyétek magatokat szabaddá 2081. szeptember 3-ára!

Érdekes eseményt találtam az interneten, ami nem éppen egy hétvégi bulira hívott meg, hanem a 2081-es teljes napfogyatkozásra. 

Egy elég vicces eseményre leltem rá a Facebookon. Ráadásul nem is maga az esemény verte ki a biztosítékot, hanem az időpontja. Oké, hogy létrehozunk egy eseményt egy szülinapi bulinak, ahol meg tudjuk beszélni a barátokkal, hol meg mikor tali, de egy teljes napfogyatkozásnak, ami 2081. szeptember 3-án – igen 2081-ben – lesz? Komolyan?! A világ megérett a pusztulásra! 

De ahogy tekergettem lefele az esemény oldalán, egyre szórakoztatóbbnak találtam a dolgot. Vicces volt megértő fülekre találni, akik pont olyan abszurdnak látják a helyzetet, mint én. A kedvenc kommentem ez volt: 

Ott leszek, ha addig élek is.

Mindenesetre, ha el szeretnétek menni, akkor tegyétek szabaddá magatokat 2081. szeptember 3-ára. Ha ti már nem is, de az unokáitok tuti látni fogják, már ha lesznek. Ha pedig most megjött a kedvetek szép fotókat nézegetni természeti jelenségekről, akkor lessétek meg ezeket a gyönyörű hullócsillagos képeket!