Egyéb kategória

7 jel, hogy mérgező kapcsolatban éltek

Van úgy, hogy egy kapcsolat megromlik. És van úgy, hogy igazából észre sem vesszük a jeleket, amiket ha időben felismerünk talán megakadályozhatjuk a kapcsolatunk végét. Szerintem rendben van, ha néha kicsit beletörődünk a helyzetbe és nem is akarunk változtatni rajta, de ez nem mehet így évekig. Ezt ti is tudjátok. Itt a hét jele annak, hogy mérgező kapcsolatban éltek.

vous - 2015.09.02.
7 jel, hogy mérgező kapcsolatban éltek

1. Nem emlékeztek arra, mikor voltatok utoljára boldogok a párotokkal

Ezen talán nincs is mit magyarázni. Rég rossz, ha nem tudtok visszaemlékezni egy olyan közös pillanatra, amikor mindketten jól éreztétek magatokat és boldogok voltatok. Nincs tökéletes kapcsolat, soha nem is volt, soha nem is lesz. De azért ha nem tudtok felidézni egy jó emléket, ami mosolyt csal az arcotokra, akkor ideje komolyan elgondolkodni.

2. Sírtok a boldogtalanság miatt


Nem azzal van a baj, ha valaki szomorú. Megesik, legjobb esetben talán el is múlik majd. Ám az már nincs rendben, ha huzamosabb ideig vagytok szomorúak, sőt gyakran indokolatlanul sírva fakadtok, annyira kétségbe vagytok esve. Ismerjétek fel azt, ami boldogtalanná tesz benneteket, hiszen itt az ideje elengedni azt a valamit, vagy inkább valakit, akitől nem érzitek jól magatokat a bőrötökben.

3. Hazudtok magatoknak, a családnak, a barátoknak


Legalábbis a kapcsolatotokról biztos. Hogy milyen jó, milyen szép és amúgy minden teljesen rendben van. Most akkor magatokat áltatjátok, vagy mindenki mást akartok hülyének nézni? Aki ismer titeket, az úgyis látni fogja rajtatok, ha nem vagytok őszinték, mikor a párotokról beszéltek.

4. Beletörődtök, hogy mindent nektek kell csinálnotok

Az elején még szívesen főztetek neki, elszaladtatok a cukrászdába a kedvenc sütijéért, hogy azt ehessen desszertnek a vacsora után, amit igazán szeret. Ahogy pedig telik az idő, már szinte elvárás, hogy ott legyen az a bizonyos süti az asztalon, hogy a vacsora pontban akkor legyen kész, amikor ő hazaér. Főzés, mosás takarítás. Minden a ti dolgotok. A baj csak az, hogy bele is törődtök.

Forrás:
Pixabay

5. Gondolatban már több ezerszer szakítottatok vele


Hirtelen azon kapjátok magatokat, hogy többet fantáziáltok a szakításról, mint a kapcsolat helyrehozásáról. Ezen nincs is mit magyarázni, azt hiszem, elég egyértelmű a helyzet. Ha már ezen gondolkoztok, akkor ideje cselekedni is.

6. Kivonjátok magatokat a társaságból, elhanyagoljátok a barátokat

Én imádok egyedül lenni, szeretem kivonni magam a társaságból és az elvonulást is magas szinten űzöm. Viszont ne keverjük össze azt, amikor önszántatokból választjátok a magányt és azt, amikor a pasitok miatt vagytok negatívak, és ő (is) az oka annak, amiért nem találkoztok a barátaitokkal.

7. Kötekedés, veszekedés, hibakeresés


Vicces, mert ilyenkor aztán tényleg megmutatkozik, milyen is az ember valójában. De az még hagyján, hogy kötekedtek egymással, az mókás is lehet. Amikor viszont direkt keresitek a másikban a hibát, hogy a következő veszekedés alkalmával legyen majd mit a fejéhez vágni… Hát nem tudom, szerintem sejtitek a véleményem.

Szóval, lányok az van, hogy néha a párkapcsolatosdi szívás. És nem látunk benne semmi jót. Legszívesebben meg csak elutaznánk egy másik városba, ahol mindenki békén hagy majd minket. Igen, azt hiszem, elég jó lenne. De ne felejtsétek el, hogy a problémák attól még léteznek, hogy nem akartok foglalkozni velük! Ne hagyjátok, hogy ezek megmérgezzék a mindennapjaitokat, tegyetek ellenük! Ha pedig egyedül nem megy, igényeljetek segítséget, higgyétek el, ha kéritek, megérkezik a megoldás!

Ajánlott cikkek