Tegyetek hagymát a zoknitokba és tisztuljatok!

Biztosan azt gondoljátok, megőrültem, eszement hagymaimádó vagyok (igen), vagy a lábszag ellen kínálgatom nektek a hagymát. Nem. Kuruzslónak álltam.

Na, nem én, és annyira nem is kuruzslás, csupán kínai orvoslás. Hallottatok már a meridiánokról? Ezek a lábatok alján található pontok, amelyek közvetlen összeköttetésben vannak a belső szerveitekkel. Nagyon sokan kételkednek a meridiánok létezésében, de tulajdonképpen ezek a pontok a talpunkon az idegrendszerrel vannak kapcsolatban.

Így, ha elhisszük, vagyis tudjuk, hogy van idegrendszerünk és idegeink, akkor feltételezzük, hogy vannak meridiánjaink is. A lábunkban mintegy 7000 idegvégződés van, ezek pedig kapcsolatba tudnak lépni a létfontosságú szerveinkkel. A meridiánok, mint egy áramkör vannak jelen a szervezetünkben, csak olykor szunnyadnak. Téli álmot alszanak, mikor cipőkben járunk. Csak akkor „kapcsolnak be”, amikor mezítláb vagyunk. Egyfajta akupunktúrás kezelést kap a talpunk, ha csupaszon a talajjal érintkezik. A legegyszerűbb módja pedig annak, hogy megnyissuk a meridiánjainkat és ezáltal megtisztítsuk a belső szerveinket az, hogy...

... hagymával vagy fokhagymával borogatjuk a talpunkat.

Forrás:
Pixabay

Vágjatok egy vastagabb szelet hagymát, tegyétek a talpatokra és húzzatok rá zoknit, majd nyomás aludni. A hagyma éjszaka meg végzi a dolgát. Megöli az összes baktériumot, és megtisztítja a vért a véráramban.

Egy egyszerű lépés, és a meridiánjaink segítségével belül is kipucolhatjuk magunkat. Egy próbát mindenképp megér.