Egyéb kategória

Nálatok ki az égimeszelő? –Ti meséltétek!

Sokszor mondják: a szerelem vak, vagy épp nem válogat. Ez minden bizonnyal igaz, elég ehhez a rózsaszín ködben úszó párokra néznünk, akiket semmilyen magasságkülönbség nem zavar, legyen az a fiú vagy akár a lány javára. Hiszen miért is tenné? Így is lehetünk boldogok, és mindezt ti magatok bizonyítottátok!

vous - 2015.09.03.
Nálatok ki az égimeszelő? –Ti meséltétek!

Azzal mind egyetérthetünk, hogy valószínűleg férfiként és nőként is bőven lehetne mesélni arról, miért rossz, ha te vagy a magasabb. Nem egyszerű a hétköznapokat görnyedő háttal vagy épp pipiskedve lábujjhegyen tölteni és az utcán bámuló emberek sem teszik egyszerűvé a hétköznapokat, de kit érdekel? Ilyenkor kell becsukni a szemünket és megpuszilni a szerelmünket.

Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, ti mit meséltek erről. Takács Nóra a Facebook-oldalán kérdezett meg titeket és megnyugodtunk, beigazolódott, amit gondolunk: ha titeket nem zavar, mindegy, mekkora a különbség köztetek!

Nálunk közös szelfit készíteni elég komoly kihívás. Ha állva próbálkozunk, akkor én lábujjhegyre állok, a párom meg begörnyed, de még így is sokszor lemarad a fél feje vagy az enyém. 🙂

Nálunk 10 cm a differencia, tudom, ez nem sok, de az én javamra. A megismerkedésünk kicsit bonyolultra sikeredett. Szerintem vicces is. Röviden annyi a történet, hogy a páromnak a barátnőm tetszett. Én meg a párom egyik haverjának. Nekem már akkor is ő jött be, úgyhogy elég butácska trükkökkel próbáltam hozzá közel kerülni, amiből ő persze semmit nem vett észre. A barátai mondogatták neki, hogy szerintük nekem bejön. Úgyhogy két hónapnyi tekerés után végre sikerült randiznunk és azóta sem engedtük el egymás kezét.

Köztünk közel 40 cm a magasságkülönbség, de ez nem okoz semmiféle problémát, sőt még előnye is van: amikor a felső polcról kell valamit levenni. 🙂

Forrás:
Facebook/Hirs-Török Csilla

Én kb. 176 cm vagyok és a volt barátom majd' egy fejjel volt alacsonyabb. 🙂 Ennek ellenére nyugodt szívvel vettem fel magas sarkút. Minket nem zavart.

A párom 2 méter magas, én 160 cm vagyok. Az ismerkedésünk elején mindig magas sarkúban jelentem meg, amikor találkoztunk. Egyik találkozásunk alkalmával tornacipőt húztam fel, s amikor meglátott, megkérdezte: te ilyen pici vagy?? Ez lassan 5 éve volt, azóta is depiben, happyben együtt.

A mozgólépcsőn való utazás pár perc nyakfájástól kímél meg, mivel 1 lépcsőfok különbség hoz minket szemmagasságba.

Nálunk is megy a pipiskedés: ő 194 centi, én 158. Ha vele vagyok, mindig jó helyem van a koncerteken, bárhol is állunk.

Forrás:
Facebook/Horváth Csillag

Az első szerelmem és köztem egész pontosan 30 cm különbség volt, az ő javára – sámlira kellett állnom, ha csókolózni akartunk, különben vagy az ő háta, vagy az én nyakam fájdult meg.

Az én párom 192 cm, én 163 cm vagyok, együtt szoktunk fogmosásnál a tükör előtt állni. Én állok elől és ő a hátamnál.

Főiskolán volt egy csoporttársam, akivel egy darabig együtt voltunk, kb. 40 centivel volt magasabb nálam. Lehet, hogy kívülállóknak viccesen nézhet ki egy ilyen páros, de őszintén szólva engem egyáltalán nem zavart akkor sem, sőt!

Az én szerelmem is egy igazi égimeszelő! Ernő 149-szeres válogatott kosárlabdázó, aki 208 cm magas, míg én mindössze 163 cm magas (vagy inkább mély) vagyok. 🙂 És hogy a dolog még izgalmasabb legyen, van közöttünk egy jelentős, kb. 70 kilónyi súlykülönbség is. Akik nem ismernek minket, azok első látásra általában meg szoktak lepődni, és egy picit furcsán néznek ránk, de a környezetünkben kivétel nélkül mindenki azt mondja, hogy szerintük tök cukik vagyunk, és nálunk összeillőbb embereket nem ismernek.

Forrás:
Erna és barátnője
Ajánlott cikkek