Egyéb kategória

Őrület! Ezeket tudja majd az új iPhone

Újabb év, újabb iPhone, már alig vártuk, hogy eljöjjön ez a pillanat. Vagyis nem.
vous - 2015.09.10.
Őrület! Ezeket tudja majd az új iPhone

Egy új iPhone bejelentésének mindig hatalmas feneket kerítenek. Ugyanez történt most is, és az Apple-fanatikusok már tűkön ültek, hogy a kakukkos óra elüsse a 19 órát, és kezdetét vegye a „ceremónia”.

Forrás:
giphy.com

Az új jövevény az iPhone 6S és a 6S Plus. De mivel tud többet, mint a sima iPhone 6? Az iPhone 6 és 5 között azért szemmel látható a különbség, de jelen esetben semmilyen komoly változást nem látok. Csak néhány funkció, amivel bővült az Apple új zászlóshajója:

12 megapixeles kamera és Utra HD minőségű videók

– amit amúgy sem fogtok észrevenni, már ha nem készültök hollywoodi filmet forgatni a telefonotokkal.

Forrás:
giphy.com

Nyomásérzékeny kijelző, amit nem mindegy, hogyan nyomtok meg

Csak azt ne mondja nekem senki, hogy hajnali ötkor, amikor szól az ébresztőóra, pont arra fogtok figyelni, hogy milyen erősen nyomjátok a képernyőt. Örültök, ha annyira tudjátok magatokat türtőztetni, hogy nem vágjátok neki a falnak a telefont. Felesleges funkció…

Forrás:
giphy.com

Gyorsabb processzor

Nem untatlak vele titeket, ez csak a játékokhoz kell. De mi, nők úgysem játszunk játékokkal, felidegesítenek, és letöröljük, aztán azon gondolkozunk, minek is töltöttük le.

Forrás:
giphy.com

Rózsaszínben is kapható

Na jó, ezt el kell ismernem, hogy tényleg jó ötlet. Bár nekem az előző generációk színvilágával sem volt problémám, de ez a rózsaarany verzió tényleg menő.

Forrás:
Instagram/iamlittleapril

Kisebb akkumulátor

Ezt most nem nagyon értem. Megjelenik egy új iPhone, csomó funkcióval – aminek a fele haszontalan –, nagyobb kamerával, és KEVESEBB AZ ÜZEMIDEJE? Ne vicceljünk…

Forrás:
giphy.com
Ajánlott cikkek