Egyéb kategória

Kapaszkodjatok meg! Az új divatőrület a combszemöldök

Már kezdek beletörődni, hogy a világ meghülyült, és napról napra olyan dolgokkal, tényekkel, információkkal találom szembe magamat, amiket igazából nem akarok tudni. Most egy olyan jelenségre lettem figyelmes, ami mellett képtelen vagyok elmenni. Ultraerős késztetést érzek, hogy megosszam veletek. Combszemöldök.

vous - 2015.09.11.
Kapaszkodjatok meg! Az új divatőrület a combszemöldök

Igen, jól olvastátok: c-o-m-b-sz-e-m-ö-l-d-ö-k, hivatalos angol nevén: thighbrows. Tudom, először nektek is a szőr jutott eszetekbe a combon. Hogy talán úgy van „fésülve”? Vagy úgy van borotválva a gaz a lábukon? Nem. Az egésznek igazából az a lényege, hogy olyan feltűnően kényelmetlen pózban fotózzák le magukat, ahol a combjaikon, a bugyi vonalánál két szabályos kis mélyedés keletkezik. Ha pedig jobban megnézitek őket, jól látható a szimmetrikus elhelyezkedés: pont, mint két egyforma szemöldök.

Khloé és Kendall is rendesen űzi a „szakmát”

Made in KrisJenner™

Khloé (@khloekardashian) által közzétett fénykép,

Beyoncé természetesen tökéletes, ahogy mindig

Rihanna is combszemöldök-viselő

@dennisleupold : „we’re going rock climbing”

badgalriri (@badgalriri) által közzétett fénykép,

Még egy kis Kardashianizmus a végére

A legfiatalabb Kardashian-Jenner lány, Kylie sem maradhat ki a sorból, aki igazából semmit nem tett le az asztalra a Prada táskáin kívül, mégis hatalmas celebek ők ketten. Mármint ő meg a hátsója.

Anaconda

King Kylie (@kyliejenner) által közzétett fénykép,

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.