Egyéb kategória

Új hajtrend készül meghódítani a világot 2015-ben

Jobban belegondolva, annyi minden változott a divatban ebben az évben, hogy szinte kezd követhetetlen lenni. Mindig egy újabb sminkelési technika vagy egy újabb hajfestési módszer.
vous - 2015.09.12.
Új hajtrend készül meghódítani a világot 2015-ben

A kétszínű, lenőttnek kinéző ombre után jött egy sokkal viselhetőbb hajszín, a balayage. Aztán jött a kettő ötvözete, a lived-in color. Most pedig itt a hajkontúr, angolul #haircontouring. Bár azt hittem, ez a kontúrozás dolog a sminkelésben ki is merült, tévedtem. Hiszen milyen borzalmas világot élnénk, ha nem lenne kéthavonta valami újdonság, amit megmutathatunk nektek?

A hajkontúrozás amúgy nem is rossz. Megmondom őszintén, az összes eddig felsorolt (ombre, balayage, lived-in color) hajfestési technika közül ez tűnik a legszebbnek és a legtermészetesebbnek. Az egésznek annyi a lényege, hogy ahogy a sminkelésnél, mikor kontúrozunk, úgy itt is egy árnyékolási módszerrel festik a hajat. Azt hiszem, nőként talán illene különbséget tennem bizonyos hajfestési módszerek között. Most már annyira belezavarodtam az összesbe, hogy nem igazán látom a különbséget például a balayage és kontúrozás között. De valami biztos van.