Egyéb kategória

A zöld két árnyalata, amit idén muszáj beszereznetek!

Habár épp hét ágra süt kint a nap, azért az ősz már pár nappal ezelőtt beköszöntött. Ezzel együtt pedig az évszak divatszínei is megérkeztek a boltokba. A fekete és a burgundi után ezúttal a zöld két olyan árnyalatát mutatjuk meg nektek, amit érdemes beszereznetek!
vous - 2015.09.14.
A zöld két árnyalata, amit idén muszáj beszereznetek!

A NORIE Team stylistja a tél típusú lányok táborát erősíti, akiknek sajnos a méreg- és a terepzöld nem áll jól, mégis beszerzett idén olyan darabokat, amiket még jövőre is biztosan viselhet.

Idén nagy divat a terepzöld és a méregzöld, ami sajnos nem áll jól minden színtípusnak. Köztük nekem sem annyira, de mivel tetszik a zöld szinte minden árnyalata, csak beszereztem 1-2 kiegészítőt

– írja Dóri a Facebook-oldalán, ahol további szuper tippeket kaphattok tőle! Ha ti inkább a feketét, vagy az ősz egyik legtrendibb színét, a bordót választanátok, azzal sem lőhettek mellé!

Forrás:
Nyaka Dóri

Köszönjük az ötleteket, Dóri!

Nyaka Dóri, a NORIE Team stylistja

Mióta az eszemet tudom, stylist szeretnék lenni. Főiskola után fél évig éltem Londonban, rájöttem, hogy nekem ezt kell csinálnom. 2014 eleje óta dolgozom stylistként. A Sanoma Média Akadémián sajátítottam el a szakma rejtelmeit, dolgoztam a Nők Lapjával, az angol Evolve magazinnal és a Dolly by Le Petit Tom Hungaryvel. A NORIE Teamet és a Szépítőket erősítem stylistként, legjobban az átalakításokat szeretem.

Ajánlott cikkek