Egyéb kategória

10 érdekesség, amit tudnotok kell a születésnapos Harry hercegről

Kár is lenne tagadni, imádjuk Harry herceget. Nem csak azért, mert Ron Weasley-ből a szemünk láttára érett az egyik legszexibb agglegénnyé, azért is különleges helyet foglal el a szívünkben, mert ő a legemberibb tagja a király háznak. Mivel a herceg éppen ma ünnepli 31. születésnapját, összeszedtünk róla néhány olyan érdekességet, amit még biztos nem tudtatok.
vous - 2015.09.15.
10 érdekesség, amit tudnotok kell a születésnapos Harry hercegről

1. Nem is annyira más, mint mi

Gyerekkorában Harry herceg hatalmas Spice Girls-rajongó volt. 1997-ben édesapjával egy koncertre is elment, mikor Károly herceg afrikai körúton volt.

2. Annyira nem sokban különbözik az átlagemberektől, hogy

imádja a tehetségkutatókat. A kedvence a Britain’s Got Talent, amiről bevallotta, egyetlen epizódot sem szalaszt el. Ha éppen nem tudja megnézni tévében, akkor felveszi, és később visszanézi.

3. Azt szereti, amit mi

Forrás:
giphy

Harry herceg odavan a fagyiért. Annyira szereti a hűvös édességet, hogy egyszer egy interjút is félbeszakított, mert elment mögötte egy fagyiskocsi, ő pedig utánaszaladt. Az esetről a mai napig vitatkoznak, valóban megtörtént-e, mindenesetre videó készült róla, így ti is megnézhetitek, és eldönthetitek, miben hisztek:

4. Őszinte a gyerekkorával kapcsolatban

Egy herceg élete nem csak móka és kacagás, ezt tudjuk jól. Harry egy interjúban azt is elmondta, mennyi unalmas eseményen kellett részt vennie, ahelyett hogy Vilmossal fogócskáztak volna. „Gyerekkoromban a hivatalos vacsorák voltak a legrosszabbak. Hallgatni azokat az unalmas embereket azokon a végeérhetetlen találkozókon…”

5. Szerelőnek is kiváló

Harry herceg számára az sem okoz gondot, ha meg kell javítania egy tévét. 2014-ben egy chilei faluban tett látogatást, ahol megszerelte egy asszony televízióját, hogy a nő megnézhesse országa válogatottját a foci-vb-n. Ezt követően az asszony így nyilatkozott a sajtónak: „Harry herceg a tévészerelőm!”

6. A növényekhez is ért

Forrás:
giphy

Talán senki nem gondolná a királyi ház legbalhésabb tagjáról, hogy van egy kifejezetten érzékeny oldala is. Pedig Harry herceg imádja a virágokat. Ért a botanikához, és szívesen veszt részt virágkiállításokon.

7. A földrajz viszont nem az erőssége

Bár rengeteget utazik, és szinte az egész világot bejárta már, a földrajz mégsem tartozik az erősségei közé. Annyira nem, hogy gimiben hármast kapott belőle.

8. Imádja a gyerekeket

Harry herceg nem titkolja, hogy sokszor úgy érzi, legbeül még mindig gyerek, és nagyon szeret a kicsikkel lenni. Az pedig még jobban szórakoztatja, hogy bátyja apa lett. Mikor kiderült, hogy Katalin hercegné ismét várandós, viccesen így nyilatkozott: „Nagyon örülök a hírnek, és György biztos, hogy odáig lesz egy kistestvértől. Én pedig alig várom, hogy a bátyám még többet szenvedjen. Ha lány lesz, akkor garantált számára a szenvedés. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy fog megbirkózni a helyzettel.”

9. Megbökhettétek volna Facebookon

Forrás:
giphy

Hírneve és ragja miatt a közösségi média nem opció számára, egyszer azonban mégis tett egy kísérletet a Facebookkal. 2012-ben Spike Well név alatt volt egy titkos profilja, ám a királyi ház tanácsadói kérésére ezt végül megszüntette.

10. Tudunk azonosulni az álmával

Bár Harry herceg hosszú éveken keresztül a brit hadseregben szolgált, jövőjét mégsem katonaként képzeli el. Imádja Afrikát és a szívén viseli az árvák sorsát, így szívesen költözne a kontinensre, ahol a jótékonykodás mellett boldogan lenne idegenvezető egy szafarin.

Forrás:
giphy
Ajánlott cikkek