Egyéb kategória

Szupercukin osztja ki édesapját ez a kislány – videó

Én határozattan apuci kicsi lánya vagyok, és ezt büszkén vállalom. Mi több, apuci kicsi kis hercegnője voltam, vagyok, és leszek 85 évesen is. Nos, nem mindenki van így ezzel.
vous - 2015.09.16.
Szupercukin osztja ki édesapját ez a kislány – videó

Szinte keresnem kell a szavakat, hogyan is tudnám leírni, milyen aranyos videóra bukkantam a neten. JoJo elmagyarázza apukájának – aki hercegnőnek szólítja –, hogy ő több okból sem hercegnő. Kezdve azzal, hogy a ruha, amit visel, sem hercegnős, hiszen az igazi királylányoknak sokkal cifrább a ruhája. A kiscsaj apukája hajthatatlan, és igyekszik meggyőzni JoJót, márpedig ő egy kis hercegnő. A kislány azonban hallani sem akar róla:

Nem vagyok hercegnő. A hercegnőknek csillogó karkötőjük van. Nekem nincsen csillogó karkötőm, szóval hogyan is lehetnék én hercegnő?

Még a karkötőnél is fontosabb az ékes fejpánt. JoJónak nincsen drágaköves tiarája, így hát nem is igazi királylány, higgyük már el! Ám az édesapa folytatja az érvelést:

Nem a fejpánt teszi a hercegnőt. És különben is, ha mennek zuhanyozni, ők is leveszik.

NEM!

Apa! A hercegnők nem zuhanyoznak!

Határozottan igazat adok JoJónak. Egy hercegnő nem zuhanyozik, max. fürdetik. Én is utálok zuhanyozni, bár én hercegnő vagyok – mint már említettem. De tudjátok, a kivétel erősíti a szabályt, de ezt a kiscsajt én sem tudnám meggyőzni.

Ők nem lesznek piszkosak, nem zuhanyoznak, nem másznak a homokban, és csak tiszta dolgokat csinálnak. Apa, te semmit sem tudsz a hercegnőkről, OKÉ?

Apukája tovább győzködi, hogy ő márpedig hercegnő, hiszen ő a király, akkor JoJo csak is hercegnő lehet. Jön a megsemmisítő válasz:

Apa, nem vagy király. Te egy apa vagy!

Már annyit meséltem róla, jöjjön a szupercuki antihercegnő-videó

Ajánlott cikkek