Egyéb kategória

6 ok, amiért depressziósak leszünk a romantikus filmektől

Ha egy film romantikus, és még vicces is, akkor egy dolog biztos: mi, lányok imádni fogjuk! Ha jó kedvünk van azért, ha szomorúak vagyunk, akkor pedig azért nézzük őket. De biztos, hogy olyan jó hatással vannak ránk, mint gondoljuk?
vous - 2015.09.21.
6 ok, amiért depressziósak leszünk a romantikus filmektől

Igaz, néha jólesik megnézni egy igazi romantikus filmet, azonban a legtöbbször nincs jó hatással a nőkre, ugyanis depressziósak lesznek tőle – írja a popsugar.com.

Íme, 6 ok, amiért stresszesek lesznek a nők a szerelmes mozik után:

Elhisszük, hogy a valóságban is úgy zajlanak a dolgok, mint a filmekben

Innen vesszük azt, hogy csak az lehet ideális férfi, aki keresztülfutja miattunk az egész repteret, vagy aki az ajtónk előtt álldogál a szakadó esőben, természetesen egy virágcsokorral a kezében. Igen, ezek tényleg nagyon romantikusak, de valljuk be, sajnos nem túl reálisak.

Reményt adnak nekünk, hogy a pasik egyszer majd rájönnek, ők szúrtak el mindent és ezt egy hatalmas gesztussal helyre is akarják hozni

Ugye ti is bizakodtatok már abban, hogy egy nagy veszekedés után a párotok valami extra romantikus dologgal akar titeket kiengesztelni? Például, hogy egy flashmobot szervez nektek az állomásra? Sajnos a valóságban már annak is örülnünk kell, ha egyáltalán beismerik, hogy hibáztak.

Túl sokat várunk el az első találkozástól

Ha egy pasi nem szalad utánunk, miután rámosolyogtunk a bárban, akkor szörnyen csalódottak vagyunk. Pedig ha jobban belegondolunk, mi sem futnánk egy idegen után, nem?

Forrás:
Facebook/No Strings Attached

„Miért nem én?” érzést keltenek bennünk

Az esetlen főszereplőnőbe első látásra beleszeret egy dögös pasi, aki mindent megtesz azért, hogy meghódítsa. Vajon velünk ilyen miért nem történik? Hát azért, mert sajnos nem túl életszerű.

Azt érezzük, nekünk is feltétlenül szükségünk van egy kapcsolatra

Még a legboldogabb szingliket is megrengeti egy kellően cuki romantikus vígjáték. A kapcsolatok újra boldognak és gondtalannak tűnnek, még akkor is, ha két napja szakítottunk az exünkkel.

Elhanyagolják azt a kis apróságot, hogy egy kapcsolaton azért dolgozni is kell

Egy romantikus filmben, ha egy fiú és egy lány találkozik, akkor az a végzet műve! Függetlenül attól, hogy kezdetben gyűlölték egymást, vagy legjobb barátok voltak, a szerelem mindent legyőz. Oké, a valóságban is lehet így, de csak egy ideig – utána dolgozni is kell azon, hogy egy kapcsolat hosszú távon működni tudjon.

Persze, mindezek ellenére is imádni fogjuk a romantikus filmeket. A lényeg: ha otthon nézitek őket egy bödön jégkrémmel, akkor tudjátok: nem csak ti vagytok azok, akiknek nem adatott meg egy filmbeli love story!

Ajánlott cikkek