Egyéb kategória

Az olajfoltos haj az új trend

Úgy tűnik, mindig van új a hajtrendek égisze alatt, alig győzzük követni az újabbnál újabb trendeket. Most éppen az olajfoltos haj a menő, és már számos férfi és nő kéri ezt a fodrásztól. Őrület!
vous - 2015.09.20.
Az olajfoltos haj az új trend

Hogy az olajfoltos haj mit takar? Hát ezt!

Forrás:
instagram/hairbymichellev

Bizony, ezt a szivárványos színpompát varázsolják rá a hajra a szakavatott fodrászkezek, és be kell vallanom, nekem eléggé bejön a dolog, s ha éppen nem azon lennék, hogy egységes barna legyen a hajam, már rohannék is az első fodrászatba.

Az új hajtrend kitalálója nem más, mint Aura Friedman, aki már olyan nagy nevek hajához nyúlhatott hozzá, mint Jennifer Lawrence vagy Lady Gaga. A fodrász elmondása szerint ez a technika sokkal kíméletesebb, mint az ombre, még a sötét hajúaknak is ajánlja, mivel nem igényel komolyabb szőkítést. Ő maga azért szereti ezt a technikát, mert merész frizura, és ha szépen van megcsinálva, nem hat természetellenesnek, hanem kiemeli az arc különlegességeit.

Forrás:
instagram/hermosasalon

Forrás:
instagram/beautybytre

Forrás:
instagram/hairbyeclaire

A frizura lehet merészebb, de szolidabb is, attól függ, ki hogyan szereti. Nekem az erősebb színkavalkád túl vad, de nézzétek csak, milyen természetesnek és mégis különlegesnek hat az alábbi videóban az olajfoltos színezet!

Ti bevállalnátok?

Ajánlott cikkek