Egyéb kategória

Csajos este Robert De Niróval – A VOUS-lányok megnézték A kezdőt

Robert De Niro és Anne Hathaway ugyanabban a filmben. Ez jó. Ráadásul most Anne Hathaway a főnök. Robert De Niro meg a GYAKORNOK. És lesznek benne megint jó ruhák is. Nagyjából ennyit tudtunk, amikor úgy döntöttünk, csapunk egy szerkesztőségi mozizást, premier előtti vetítésen néztük meg A kezdőt. Tudjátok meg a VOUS-lányoktól először, milyen volt a film.
vous - 2015.09.22.
Csajos este Robert De Niróval – A VOUS-lányok megnézték A kezdőt

Azért mielőtt beültünk a filmre, megnéztük az előzetest is. (Ahogy most ti is.)

Mert igazából ekkor döntöttük el, hogy erre a filmre biztosan nem a férjeinket / párjainkat hurcoljuk el, hogy majd egy ultrabrutál pasis filmmel vághassanak vissza. Nem, ez csajos film. Menjetek a legjobb barátnőtökkel, de még jobb, ha csaptok egy csajos estét a barátnőkkel, ahogy mi tettük. (Azt azért elárulom, volt egy pasitársaság is a premier előtti vetítésen, akik az előttünk lévő sorban ültek, és ugyanolyan jól szórakoztak a filmen, mint mi. Szóval nincs minden veszve, ha mégis pasival mennétek.)

Forrás:
www.theinternmovie.com

A kezdőnek amúgy annyi köze van Az ördög Pradát visel című filmhez, hogy Anne Hathawayt most is jó ruhákba bújtatták és a sok munka nem tesz túl jót a párkapcsolatának. A divat itt is nagy szerepet játszik, csak épp egy divatmagazin szerkesztősége helyett egy online ruhavásárlással foglalkozó cég a helyszín, ahol Anne Hathaway (Jules) a főnök.

A hirtelen nagyra nőtt startup-vállalat szociális programot hirdet és senior gyakornokokat vesz fel. Ekkor kerül a képbe Robert De Niro, aki nagyon unatkozik nyugdíjasként. Természetesen a folyton pörgő, sokak szerint elviselhetetlen tempójú főnöknő mellé osztják be, aki először nem foglalkozik vele, aztán – ki nem találnátok – nagyon is megkedveli.

Forrás:
www.theinternmovie.com

A filmben van munkahelyi dilemma, család-karrier feszülés, megjelenik a 21. századi családmodell a főállású apával, vannak magánéleti zűrök, de van benne újrakezdés is. A film sokszor tényleg vicces, felvet egy-egy problémát, de csak a felszínt kapargatja.

És hogy tetszett nekünk, amit láttunk? Most eláruljuk:

Takács Nóra:

Én pár dologban magamra ismertem a főszereplő karakterében: folytonos pörgés, két telefon nyomkodása, nem alvás, állandó kéztisztítás… Örülnék egy senior gyakornoknak, a főszereplő ruhatárának és a bicaján lévő kávétartónak.

Forrás:
www.theinternmovie.com

Engel Nóri, junior szerkesztő:

Szerintem jó volt, igazi csajos, lazulós, munka után megnézős film. Robert De Niro szupercuki nagypapa lett, Anne Hathawayt meg jó rucikba öltöztették, úgyhogy nekem tetszett.

Nina, junior szerző:

Egy igazi cuki, csajos film. Az a fajta, amit megnézel, és a végén elmosolyodsz. Robert De Nirót imádni fogjátok!

Forrás:
www.theinternmovie.com

Fanny, grafikus:

Könnyed, laza sztori, szerethető karakterekkel és jó poénokkal. Nekem tetszett, hogy az érzelmes jelenetek sem voltak túljátszva. Jókat nevettem.

Sophie, hírszerkesztő:

Jobb lett volna, ha Anne Hathaway megmarad gyakornoknak Meryl Streep mellett…

Forrás:
www.theinternmovie.com

Eszter, a cikk szerzője, főszerkesztő:

Sokkal jobb volt, mint amire számítottam. Még jobbat tett volna a filmnek egy kicsivel több humoros párbeszéd a forgatókönyvíróktól és annak a néhány altesti poénnak a mellőzése.

Edit, sztárinterjúink szerzője:

Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni: nem akarunk mi is senior gyakornoki állást hirdetni?

A filmet a MozICom jóvoltából láthattuk premier előtt. A filmet szeptember 24-től vetítik országszerte a mozikban.

Ajánlott cikkek