Egyéb kategória

5 tipp, amivel ti lesztek a legmagabiztosabb nők a szobában

Minden alkalommal, amikor egy szuper magabiztos nő lép be egy szobába, ahol ti is vagytok, mindig átvillan a fejeteken, hogy ezt mégis hogyan csinálja?! Nem gyötrődik a testével? Nem kínlódik reggelente, hogy mit vegyen fel? Úgy tűnik, hogy ez zsigerből jön belőlük, de nem. Az igazság az, hogy ti is könnyen lehettek ilyenek. Íme a magabiztos nők titka!

vous - 2015.09.25.
5 tipp, amivel ti lesztek a legmagabiztosabb nők a szobában

Mindig pozitívak

Náluk a pohár mindig félig tele van. Ez a pozitív látásmód ugyanis a titka annak, hogy olyan mosolygósak. Próbáljátok ti is áthangolni magatkat erre. Legközelebb, ha valaki begurul a helyetekre a parkolóban, mosolyogjatok egyet, és álljatok be máshová. Az illető majd zavarba jön, hogy nem egy döhös nő próbál rá támadni, hanem még mosolyog is. 

Tudnak dicsérni

Nem az irigység és a féltékenység vezeti őket, amikor látnak egy sikeres embert a környezetükben, hanem az őszinte csodálkozás és az elismerés. Nem bánnak szűkmarkúan az őszinte dicséretekkel, és emiatt szimpatikusak is. A bizonytalan emberek lenézik azokat, akik jobban menedzselik az életüket, mint ők.

Forrás:
pixabay.com

Feszegetik a határaikat

Szeretnek kipróbálni új dolgokat. Ez lehet akár az, hogy megnéz egyedül egy filmet a moziban, de akár az is, hogy bevállal egy hátizsákos utazást. Itt az ideje nektek is bevállalni valamit, igaz?

Nem hasonlítgatja magát össze másokkal

Mivel az önbizalom belülről jön, nem méricskéli magát senkihez sem. Ehelyett megtanulja elfogadni a hibáit, értékeli a bókokat, amiket kap, és pontosan tudja, hogy mire képes.

Nem fél segítséget kérni

Annak ellenére, hogy úgy tűnik, mintha a magabiztos nő mindenre képes lenne, ez nincsen így. Senki sem képes mindent egyedül csinálni. Ellenben tud segítséget kérni, ha szükséges, és tanácsokat is elfogad. Vallja, hogy az élet örökös tanulás, ahol egyre jobban megismerik magukat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.