Lélek

Ilyen a tökéletes pasi! A VOUS-lányok megmutatják

Minden nőnek él a fejében egy kép az álompasiról, aki habár valószínűleg nem létezik, mégis jó lenne mellette leélni az életünket. Az persze változó, hogy ki a belsőt, ki a külsőt szereti jobban „megálmodni”. Megkérdeztem a VOUS-lányokat, nekik milyen az álompasi, és ha ez nem lett volna elég, magazinokból kivágva megalkottuk a közös álomférfiúnkat!

vous - 2015.09.26.
Ilyen a tökéletes pasi! A VOUS-lányok megmutatják

Valószínűleg minden nő egyetért abban, hogy szeretjük az első randi előtt elképzelni, milyen is lesz az illető, és általában, kissé becsapva magunkat, szeretjük őket tökéletesnek, amolyan igazi álompasinak képzelni. Aki virágot hoz, aki kinyitja az ajtót, aki megnevettet, aki mindig tudja, hogyan bókoljon, akinek mi vagyunk az első, és aki akkor is szeret, ha felszalad ránk néhány pluszkiló. Ja, és akkor még a külsőről nem is beszéltünk! Mert ugyebár azért az sem utolsó szempont, nem? De hogy pontosan mennyire is számít a kinézet az ismerkedésnél, azt már korábban Nikitől megtudhattátok.

Forrás:
vous

Mindenki mást akar

Mivel a külső és a belső tulajdonságokban is nagyon különböző elvárásaink vannak, így nem volt egyszerű összerakni, pontosabban -vagdosni álmaink férfiját. Nem meglepő, ha azt mondom, hogy amikor megkértem a lányokat a feladatra, mindenki mást látott a szeme előtt: „Én bajuszt szeretnék", „Én Tom Hardyt úgy egyben", csak úgy repkedtek a kívánságok. Ilyen elvárások mellett gondoljátok, milyen káosz alakult ki, amikor kiderült, csak egyetlenegy, közös álomférfit fogunk megalkotni.

Mielőtt azonban a végeredményre ugranánk, lássuk is pontosan, melyik VOUS-lánynak mit jelent az álompasi.

Forrás:
vous

Eszter inkább a belső tulajdonságokra fókuszált:

Külsőre már nincs típusom, de legyen beszédes szeme, és ne legyen sunyi rókaképű. Amúgy meg tekintsen társnak, partnernek, cinkosnak, nőnek, barátnak, én legyek az első, bizonyos helyzetekben pedig az utolsó. Ez persze csak egy gyors skicc:)

Panka, a grafikusunk számára is a tekintet a fontos, de azt is hozzátette, ő bizony a jelenlegi álompasija oldalán van a legjobb helyen.

Azaz! A szemek! Mindent elárulnak, ha tudsz figyelni a megérzéseidre…

Nórinak, a cikk szerzőjének Eszterhez hasonlóan inkább a belső a fontos:

A legfontosabb, hogy intelligens legyen, fel tudjak rá nézni, megnevettessen, ha kell, akkor meg is tudjon vigasztalni. Ja, és a kedvesség meg a bókolás sem utolsó szempont! Hiszen mi, nők imádjuk, ha dicsérnek minket, nem?

Tini álompasijának valószínűleg minden nő örülne:

Mindegy, hogy magas vagy alacsony, hogy barna vagy szőke. Legyen biztonság, legyen fa, legyen szikla. Akinek neki lehet dőlni, aki ölelve tart, tisztel és szeret. Elenged messze is bátran, de rajtam tartja a szemét, hogy utánam nyúljon, ha bajba kerülök. Olyan, akinek a szemében megláthatom önmagam.

Szenior szerkesztőnk, Sophie szerint is fontos a biztonság.

Nekem talán az a legfontosabb egy pasiban, hogy biztonságot árasszon, legyen humorérzéke, legyen őszinte, és minden téren partnerei lehessünk egymásnak. Meg persze az se árt, ha jól nézünk ki együtt!

Junior szerzőnk, Nina szerint az észérvek nem számítanak.

Most írhatnám, hogy legyen okos, vicces, kedves és persze jóképű, de a kémia úgyis tönkreteszi az egészet. A szerelem egy olyan erős, tudat alatti vonzalom, ahol az észérvek egyáltalán nem számítanak.

Olga, a grafikusunk elismerte, ő bizony „problémás” eset, mert neki igenis fontos a külső!

Szóval az én kedvesem magas, nagyon magas, sok-sok izommal, macipocival, egyetlen perccel sem fiatalabb nálam, nem kell, hogy mondja, hogy szeret, de érezzem! Legyen szakállkája, minél kevesebb haja, és fontos, ámde igen önző szempont, hogy semmiképpen se legyen gazdag, mert már nincs kedvem versenyezni 20 éves lányokkal a tárcája „szívéért”.

Andi egy elég frappáns válasszal állt elő:

Ideáljaim külsőre nincsenek, persze voltak: hosszú szőkésbarna haj, aztán kopasz (nyírt, nem kihullott) fej, vastag száj, aszimmetrikusság. Aztán volt időszakom, mikor azért rimánkodtam, hogy olyan legyen, akinek ki tudom mondani hibátlanul a nevét. Erre nem Cs. betűs pasim lett? Meg hogy értsem, amit mond – ergo jó legyen az artikulációja. Ma egyértelműen a benyomás számít, lássam és érezzem, hogy ő az.

Mona, az értékesítési vezetőnk szerint fontos, hogy elviseljék egymást.

Szerintem ez első benyomás fontos, mert akkor dől el, egyáltalán szimpatikus-e, és ebben szerepet játszik a külső is valamennyire. De a lényeg, hogy legyen férfias, kedves, és ne legyen vékony. A kis pocak is oké szerintem, de a lényeg, hogy elviseljük egymás hülyeségeit, és az sem hátrány, ha van közös érdeklődés, de hagyjon saját teret, és semmiképp ne legyen sértődős, mert az elég kiábrándító.

Jöjjön a dobpergés és a végeredmény!

Bármennyire is meglepő, de alig található férfi a női lapokban, így a kezünk eléggé meg volt kötve. Arról nem beszélve, hogy mivel képekből tettük össze, a belső tulajdonságokat nehéz lett volna megjeleníteni. Hosszas lapozgatás, tanakodás és egy kis vitatkozás után megegyeztünk abban, hogy a teste legyen viszonylag kisportolt, a feje pedig…

Forrás:
vous

Valószínűleg nincs szükség kommentárra, hiszen már a Szerelmünk lapjai című film miatt beleszerettünk Ryan Goslingba. Szerettük volna, hogy a szíve a helyén legyen, így arra is nagy gondot fordítottunk, és természetesen a romantika sem maradhatott el, így elengedhetetlen kellék volt a rózsa.

Forrás:
vous

Most ti jöttök! Nektek milyen az álompasitok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.