Börtönben járt a lélegzetelállítóan csinos Katalin hercegnő – fotók

Annyira, de annyira nagyon gyönyörű. Lehetetlen, hogy valahol ne legyen szép, csinos, ne mosolyogjon, és ne vigyen magával vidámságot, bármerre megy. Katalin hercegné egy drog- és alkoholfüggő nőkkel teli börtönbe látogatott el, ahol találkozott a fogvatartottakkal is, így tette szebbé a napjukat. A legtöbbjükre életfogytiglani börtön vár.

Katalin új hajáról már mi is írtunk nektek, de most teljesen el vagyok ájulva ettől a csodaszép ruhától, amit pénteken viselt, mikor a 280 nőt fogva tartó börtönben tett látogatást. Az Eaton ruha nagyjából 150 ezer forint értékű, és hihetetlen, hogy valaki ilyen jól nézzen ki szülés után öt hónappal! Ámulok és bámulok, vegyünk példát mi is Katalinról, aki a héten egy női börtönben járt.

A börtön nemcsak fogva tart, hanem kezeli is azokat, akiknek tényleg szükségük van rá. Ez a szervezet segítette összehozni Katalint és azokat a nőket, akik valamilyen szenvedélybetegség miatt öltek embert vagy bántottak másokat. Egy beszélgetés során a hercegnő több fogvatartott személyes történetét is meghallgatta. A nők meséltek neki arról, mi vezette őket odáig, hogy akár embert is öljenek a kábítószerért. Számomra az egyik leghihetetlenebb történet az, hogy az egyik nő már hatéves korában találkozott drogokkal, amikor apja ágya alatt fecskendőket talált.

Nézzétek, ilyen gyönyörű volt Katalin!