Egyéb kategória

Jó hír a Trónok harca rajongóinak: a sorozat után jön a film!

Ha ti is azok közé a Trónok harcra-rajongók közé tartoztok, akik tűkön ülve várják a jövő áprilist, akkor szuper hírünk van számotokra! Megeshet ugyanis, hogy nem kell beérnünk "csak" nyolc évaddal, lehet, hogy hamarosan moziban élvezhetjük a kegyetlen vérengzésekkel megtűzdelt középkori sorozatot.

vous - 2015.09.28.
Jó hír a Trónok harca rajongóinak: a sorozat után jön a film!

Alig telt el pár nap azóta, hogy megtudtuk, Havas Jon tovább él, majd a Trónok harca sorozat máris bezsebelt 12 szobrocskát az idei Emmy-díj-átadón. Végül pedig eljött a mai nap is, ami fordulópont lehet a GoT-rajongók életében.

Az Emmy-díj-átadó afterpartiján George R. R. Martin elárulta: a Trónok harca-mániának nem kell véget érnie a nyolcadik évaddal. Hogy miért? Mert úgy néz ki, film készül a legendás sorozatból!

Lesz egy film, aminek a készítésében én nem veszek részt. Túl sok a teendőm. Ez valami olyasmi lesz, amivel az HBO, a DB és David Benioff (forgatókönyvíró) foglalkozik majd.

– nyilatkozta a Daily Starnak a 67 éves író. Az örömre tehát van okunk, hiszen melyik GoT-rajongó ne akarna látni egy mozifilmet? Nem számít új dolognak, hogy egy népszerű sorozatból filmet készítenek, hiszen már a Szex és New York készítői is megörvendeztettek minket egy romantikus vígjátékkal a négy kedvenc New York-i barátnővel.

Amiről azonban nem nyilatkozott az az, hogy pontosan miről is fog szólni maga a film. Szerintünk a legjobb lenne, ha az előzményekre ugranánk vissza és kiderítenénk, pontosan hogyan is került trónra Robert és mi történt Daenerys szüleivel. Egyetértetek?

Várjuk? Várjuk!

Ajánlott cikkek