Egyéb kategória

Tipikus fősulis csoporttársak, akikben magunkra ismertünk!

Jaj, azok a fősulis évek...! Mondom ezt úgy, hogy 3 hónapja ért véget ez a korszak, de jólesik kimondani, tudjátok, mint a nagy öregek. Akár szerettük, akár nem, mindenkinek voltak olyan csoporttársai, akiket soha nem felejt el, ilyen-olyan oknál fogva. Most őket és jellemzőiket gyűjtöttem össze a VOUS-lányok segítségével. Egy-egy tulajdonság alapján magunkra és egymásra ismertünk a szerkesztőségben.
vous - 2015.09.29.
Tipikus fősulis csoporttársak, akikben magunkra ismertünk!

1. A stréber

Őt nem kell bemutatni. Ő az, aki minden ELŐADÁSON ott van, a jegyzeteit pénzért adja, viszont a vizsgán óriási segítség. Ő lehetne akár junior szerzőnk, Nóri.

2. A sznob

A legújabbnál is újabb telefon, fullos kocsi, és jól megválogatja, kivel haverkodik. Valószínű, az agya helyén is iOS vagy Android van. Imádjuk, mivel rendkívül jó a humora, akárcsak Kittinek.

3. A cuki, csinicsaj

Minden fiú álma, minden lány rémálma (először). Aztán rájövünk, hogy nincs miért féltékenykedni rá, vagy éppen hogy van, mivel igazán kedves és jólelkű. Haragudni és utálni képtelennek lennénk, éppúgy, mint Ninát.

4. A túlbuzgó

Aki sosem tanul a vizsgákra, viszont mindig jó jegyet kap. Mindenről mindig van véleménye, ezért imádják a tanárok és akivel menő barátkozni. Akárcsak Sophie.

5. A szerencsétlen

Őt fröcsköli le a busz, ő esik le lépcsőn, és minden, ami Murhpy törvénye szerint megtörténhet, vele meg is történik. Annát lehetetlen nem szeretni.

6. A vagány rosszkislány

Aki előadás helyett a kocsmában van, aki minden hétköznap bulizik, és akire igazából mindig számíthatunk, mert mindenben benne van. Nagyon vagány, emiatt kicsit irigyeljük. Nálunk Solya hasonló típus.

7. A jégkirálynő

Akit már az elején kinéztek a jó cuccai, csinos külseje miatt, de nem mertek odamenni hozzá. Végül pedig kiderül, pont az ellenkezője, mint amit gondoltak róla: megbízható, jó fej és cuki. A VOUS-lányok ezt a kategóriát rám osztották.

Ajánlott cikkek