Egyéb kategória

Nem hiszitek el, miért nem vették fel egy munkahelyre ezt a fiatal nőt!

Azt hinnénk, már túl vagyunk az előítéleteken, de még mindig vannak olyan munkahelyek, ahol a vezetőséghez nem jutott el a szabad gondolkodás eszméje, és az olyan fogalmak sem, mint az alapvető emberi jogok és annak gyakorlása.
vous - 2015.09.29.
Nem hiszitek el, miért nem vették fel egy munkahelyre ezt a fiatal nőt!

Claire Shepherd még soha nem tapasztalt olyan megalázó dolgot, amit a Dee Set logisztikai cégnél kellett átélnie. Egy sikeres interjú után a fellegekben járt a boldogságtól, majd mikor a cég átküldte a tájékoztatóját, benne a ruházattal kapcsolatos elvárásokkal, kissé meglepetten olvasta, hogy kötelező eltakarni a tetoválásokat, mivel azok vagy bűnöző emberre utalnak, vagy kellemetlen érzést váltanak ki az ügyfelekből. Hogy kiből, azt nem tudom, én biztosan nem feltételeznék ilyesmit 2015-ben, főleg, hogy mi is írtunk arról, mit utálnak hallani a tetovált emberek, sőt be is mutattunk nektek egy izgalmas arcot.

Claire persze, akinek soha nem volt gondja a tetoválásai miatt az előző munkahelyein, ahol egyébként vezető beosztásban dolgozott, naivan megírta, hogy ugyan szívesen eltakarja a tetoválásait, de a kezén nem tudja. Gyorsan jött a válasz: mégsem tartanak igényt rá. Ez elég korrekt reakció, nem? Pff.

A nő nyilvánosságra hozta az ügyet Twitter-oldalán, és hamar az egész világot bejárta a története. A cég, látva a nagy felhajtást, egyből visszakozott, mondván, örömmel várják Claire-t a megbeszélt munkára. Hát, nem tudom, én biztosan nem mentem volna vissza.

Ti mit csinálnátok hasonló helyzetben?

Ajánlott cikkek