Intim

A pasik nem válogatósak, mindent meg akarnak kóstolni

Milyen csodálatos lenne, ha egy olyan világban élnénk, ahol a lányok a pasik felfogásával és gondolkodásával élnének. Annyi minden egyszerűbb lenne: a kapcsolatok eleje, közepe, vége és utóélete is. Nem létezne például az a csontig lerágott közhely sem, hogy csak a káposzta jó felmelegítve. Ezen a „menzán” ennek nem lenne létjogosultsága. Erre a helyre foglak most benneteket elvezetni.

vous - 2015.10.01.
A pasik nem válogatósak, mindent meg akarnak kóstolni

Gyönyörű a szemetek, de most hunyjátok le pár pillanatra! Ez a belépő. Meg kell tanulnotok a pasik hasával gondolkozni! Nem ígérem, hogy rögtön profik lesztek, de hamar bele fogtok jönni. Valljuk be, nem komplikált a feladat. A legfontosabb szabály: felejtsétek el az összes bonyolítást és kombinálást, itt minden a lehető legegyszerűbben működik. Aki éhes, eszik. Aki szomjas, iszik. Ennyi. Semmi mögöttes tartalom.

Itt senki sem válogatós

Megérkeztünk oda, ahol már nem számít, hogy a káposzta meleg, langyos vagy hideg. Továbbmegyek: az sem baj, ha nem is káposztát eszel. Csak az a fontos, hogy valami legyen a gyomrodban. Aki éhes, megeszik bármit. Spoilerveszély: itt mindig mindenki éhes. Mindig. Mindenki.

Rossz kimondani, de mi, pasik az összes ételt ugyanúgy szeretjük – minden lányba szerelmesek vagyunk.

Ritka az egyoldalú táplálkozás

Azt hiszitek, egy férfi boldog, ha mindennap kaviárt ehet és pezsgőt ihat? Plot twist: azt is meg lehet unni. Ilyenkor jön, hogy a kedves vendég titokban a legmocskosabb gyorsbüfé legzsírosabb hamburgerével üti fel az unalmassá vált elitmenüt. Nyilván lehet variálni a kaviár mennyiségével és a pezsgő fajtájával, de a lényegen ez semmit sem fog változtatni: az íz hasonló marad. Sajnos ezt sehogy sem tudjátok kivédeni.

Hiszen nem azért kell a másik étel, mert finomabb, egyszerűen csak más íze van – minden nő más.

Gond egy szál se, mikor elfelejtik, milyen is volt belőletek falatozni, úgyis visszajönnek hozzátok.

#mutimiteszel

Gondolom, közületek mindenki járt már Instagramon, mindenki találkozott már a mutimiteszel hashtaggel. Az egész semmi másról nem szól, minthogy világgá kürtölitek, milyen jót főztetek, kajáltatok néhány perccel korábban.

A pasik világában ez egy kicsit másképp van: a fényképeket történetek váltják fel, az evést szex, az Instagramot pedig privátlevelezések.

Hármat találhattok, ki van a kaja szerepében. Igen, pont ti. Nincs mit tenni, imádunk dicsekedni.

Forrás:
iStock

Szakácskönyvek, főzőműsorok

Magazinok, könyvek, videók, amikben azt nézzük, más emberek hogyan főznek, esznek, élvezik a gasztronómia csodáit. Ezeket nézzük akkor is, amikor üres a hűtő, de olyankor sem vetjük meg, ha épp van mit enni. Leesett már, mire akarok kilyukadni? Szünet: ha van pasitok, gyorsan kérdezzétek meg, néz-e pornót! Fogadjunk, hogy azt mondta, nem. Kamu. Óriási kamu. Ha pedig bevallott heti 1-2 alkalmat, azt jelenti, ki sem lép az erotikus oldalakról, mikor nem vagytok ott.

Nagyjából ennyi. Belénk van kódolva a falánkság, amit nem is fogunk vissza. Lehet, hogy ez nektek nem tetszik, sőt biztosan nem. De tudjátok, mi a legrosszabb? Hogy nem tehettek ellene semmit.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.