Egyéb kategória

„Nem a póráz teszi a kutyát hűségessé” – Öt idézet állatokról az állatok világnapján

Az állatimádók biztos tudták már és epekedve várták ezt a napot, de akik még csak most kezdenek igazán megbarátkozni kedvenc kis jószágainkkal, azoknak feltétlenül ismerniük kell ezt a napot: október 4. az állatok világnapja! Hogy mit jelent ez pontosan? Nem mást, mint hogy cukibbnál cukibb idézetekkel és képekkel ünnepeljük meg az állatokat!
vous - 2015.10.04.
„Nem a póráz teszi a kutyát hűségessé” – Öt idézet állatokról az állatok világnapján

Mutattunk már nektek videókat, megismerhetitek Takács Nóra cicáját, Poppyt. Viszont most egy igazi kis cukiságbombával készültünk. Olyan idézeteket válogattunk össze nektek, amik hatására a ti szíveteket is melegség önti el, és el fog kapni titeket a vágy, hogy szétnyomorgassátok-puszilgassátok-szeretgessétek a kis kedvenceteket, aki valószínűleg most is valahol a közeletekben van, és figyeli minden lépéseteket.

A kutyám jön, hogy kitöltse a hűtlen barátok által hagyott űrt a szívemben. Nincs benne irigység, rosszakarat vagy gyűlölet. Nem árulja el a titkaimat, nem lesz féltékeny a sikereimre és nem leli örömét a bánatomban.

– George Eliot

Forrás:
Pixabay

Az állatoknak sokkal szebb lelkük van, mint nekünk. Sosem hazudnak.

– Audrey Niffenegger

Forrás:
Pixabay

A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szereted téged saját magánál.

– Josh Billings

Forrás:
Pexels

Ha egy kutya az öledbe ugrik, az azért van, mert rajong érted; de ha egy macska teszi ugyanezt, az azért történik, mert az öledben melegebb van.

– Alfred North Whitehead

Forrás:
Pixabay

Az emberek elfelejtették ezt az igazságot – mondta a róka. – Neked azonban nem szabad elfelejtened. Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.

– Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg

Forrás:
Pixabay
Ajánlott cikkek