Pulcsi, süti, takaró – 6 ok, amiért vártuk a hideg őszt

Pulcsi, süti, takaró – 6 ok, amiért vártuk a hideg őszt

Egyre hidegebbek a reggelek és az esték, mindennapos lesz a fűtés és a kanapén kucorgás. A nyárimádók szomorkodnak, pedig nem kellene, az élet egy nagy körforgás, ahol élvezni kell az adott pillanatot. És én mondom nektek, a hideg őszben is van mit szeretni!

Elő a pulcsikkal!

Puha, cirógat, körbeölel, melegít, nem lehet nem szeretni. Annyira jó belebújni, hogy soha többé nem akarjátok levenni!

Forrás:
tumblr/the-beauty-of-the-seasons

A sütögetés mámora

Bújunk mindenhová, ahonnan árad a meleg, és hogy is lehetne a legélvezetesebben meleget gerjeszteni, mint sütögetéssel? Ráadásul illatorgiában guggolni a sütő előtt, nézni, ahogyan kel a kakaós csiga, az maga a mámor.

Forrás:
tumblr/the-beauty-of-the-seasons

Hideg idők illata

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de mikor először fűtök, érzek egy jellegzetes illatot, a meleg levegőét, amiben mintha feloldódna a lakás, és jobban kiütköznének a különböző „ízek”. Még a sütőben készülő finomságok illata is sokkal intenzívebb lesz!

Forrás:
tumblr/daystilchristmas

Betűk varázsvilága

Végre van idő elolvasni azokat a könyveket, amelyekre nyáron a sok szabadtéri program miatt egyszerűen nem volt időtök. Takaró, tea, könyv. Helló, Narnia, jövök!

Forrás:
tumblr/midnightinparis

Az édességek csábítása

Igen, tudom, a pokol tüzén fogok elégni ezért, de hidegben egyszerűen FINOMABB minden nyalánkság. Ha mégsem akartok gurulni nyárra, akkor készítsetek egészséges finomságokat, ebben Takács Nóra segít nektek a MÉG IDÉN! kampány keretén belül. Keressétek a recepteket itt! Az alábbi gifen pedig gyorsan görgessetek tovább!

Forrás:
tumblr/the-beauty-of-the-seasons

Ágy, ágy, ágy

A hideg jó indok arra, hogy egy laza napot tartsatok, amikor mást sem csináltok, csak az ágyatokban hevertek: hason, oldalt, háton, másik oldalt.

Forrás:
tumblr/lovethispic

Ti mit szerettek még a hideg őszben?