Egyéb kategória

9 idézet a valódi nőknek a ma 40 éves Kate Winslettől

Kedvenc reggelije a Benedek-tojás, rajong Sophia Lorenért, imád anya lenni és valódi nő. Nem kér a Photoshopból, a túlzásba vitt fogyókúrából. Elfogadja, hogy a teste nem olyan, mint a gyerekei születése előtt. A ráncaival is jóban van. Kate Winslet az a színésznő, aki képes elhitetni Hollywooddal is, hogy egy sztárnak nem kell egyenkülsővel bírnia. Sokkal jobb, ha van esze, véleménye és helyén van a szíve. Kate Winslet október 5-én ünnepli 40. születésnapját. Sokat tanulhattunk tőle.
vous - 2015.10.05.
9 idézet a valódi nőknek a ma 40 éves Kate Winslettől

A testem sosem lesz olyan, mint volt, és ezt nem is várom el három gyerek után.

Vannak ráncaim, ez teljesen nyilvánvaló. Amikor meglátom magam egy moziplakáton, legszívesebben azt mondanám: ‘Hé, srácok, kiretusáltátok a homlokomat. Vissza tudnátok csinálni?’

Forrás:
giphy.com

Őszintén: nincs olyan nő az ismerőseim között, aki XS-es lenne.

Határozottan úgy érzem, hogy a domborulatok természetesek, nőiesek és igaziak.

Szerintem fontos, hogy a fiatal lányok tudják, a magazinok címlapján retusálják a modelleket. Az emberek valójában nem úgy néznek ki.

Forrás:
giphy.com

Nincs olyan része a testemnek, amit utálnék, vagy amelyiket lecserélném, illetve olyan sem, amelyet szívem szerint átműttetnék valami valószerűtlen jobb verzióvá.

Élvezem, ahogy az arcom változik, ahogyan azt is, amikor néha észreveszem, hogy az öregedéssel a gépezet fogaskerekei már nem olyan jól olajozottak, mint egykor.

Forrás:
giphy.com

Elfogadom a testemet. Elfogadom, ami vagyok, és megpróbálom a legtöbbet kihozni abból, ami nekem adatott.

Senki sem tökéletes. Nem hiszek a tökéletességben. De abban hiszek, amikor azt mondom, nézz rám, nem vagyok tökéletes, de büszke vagyok rá!

Ajánlott cikkek