Egyéb kategória

Megtaláltuk a feszes fenék 3 titkát!

Nem számít, milyen évet írunk, a feszes fenéknek mindig szezonja van. Azért jó ősszel nekilátni a popsiépítésnek, mert így jövő nyáron garantáltan nem okoz majd dilemmát felvenni egy forrónacit, és TÉNYLEG büszkén sétálhatunk majd a vízparton.
vous - 2015.10.05.
Megtaláltuk a feszes fenék 3 titkát!

Sajnos a feszes fenék nem terem magától, főleg, ha nehezen mondunk le a nassolásról és lustálkodunk is mellé. A tökéletes popsiért bizony tenni kell. Most azokhoz szólok, akik nem szeretnek edzőterembe járni, mégis szép kerek hátsóra vágynak. Bár ezek alapgyakorlatok, de ha szántok rá időt minden nap lefekvés előtt, és nem adjátok fel 2 hét után, garantáltan meglesz az eredménye.

Lábemelés oldalra

Álljatok vállszélességű terpeszbe, és anélkül, hogy elmozdulna a derekatok emeljétek oldalra a lábatokat. Mindkét lábbal csináljatok 30-30 sorozatot!

Guggolás

Ez a leghatékonyabb módja, ha kerek popsira vágytok. Maradjon a vállszéles terpesz, a kezeteket nyújtsátok ki, és próbáljatok egyenes háttal guggolni. Szintén harmincszor.

Forrás:
istock

Lábemelés fekve

Feküdjetek a szőnyegre. Csupán annyi dolgotok van, hogy mindkét lábatokat a magasba emelitek. A hátatok és a derekatok maradjon a talajon, így lesz szabályos a gyakorlat, és nem fog fájni a derekatok. Harmincszor ismételjétek meg.

Forrás:
istock

Ha igazán eltökéltek vagytok és az időtök is engedi, egy nap többször is lenyomhatjátok a 30-as köröket. Nyáron meg meglátjuk, kinek kerekebb a popsija!

Címkék: #edzés #fenék #popsi
Ajánlott cikkek