Egyéb kategória

Beszéljünk végre a nagy kérdésről! – Csupasz vagy szőrös legyen a pasi?

Csupasz vagy szőrös alj? Aj, most nem az az alj, hanem a hónalj! Mégpedig a pasié. Talán úgy tűnhet, sok közünk nincs hozzá, azért egy kicsi mégis van!

vous - 2015.10.06.
Beszéljünk végre a nagy kérdésről! – Csupasz vagy szőrös legyen a pasi?

Borotválja-e egy pasi a hónalját?

Gondoltam, jobb először tisztázni a kérdést. Miért igen, vagy miért nem? Bár a kopasz pasikat imádjuk, csupaszságot követelünk máshol is? Ízlés kérdése ez.

Vagy inkább jó ízlés?

Szitu: Kényelmesen heverésztek a tévé előtt a kedvesetekkel, majd ő átkarol és az arcotokban a pamacs. Valljuk be, nem egy kellemes érzés, látvány. Ha csak abból indulunk ki, hogy mi, nők is egyre inkább csupaszodunk, logikus és elvárható lenne ez a pasiktól is. Mert ha a szőr rajtunk sem szép, akkor rajtuk miért?

Mert pont ettől lesznek pasik!

Forrás:
istock

Talán mert a szőr a pasit megférfiasítja, vademberré válik tőle, akitől majd eldobjuk a bugyinkat.

De a lábukat sem borotválják! Vagy igen?

Forrás:
istock

Azért a láb más kérdés. Ki akarná versenyben borotválni a lábát a pasijával? És ki akarna csupasz pasilábat? De akkor ki akar csupasz hónaljat? Itt a szerkesztőségben is parázs vita alakult ki közöttünk, kell-e csupasz pasihónalj. Döntetlen lett az eredmény.

A tudomány szerint kell a szőr

Nem véletlen, hogy szőrösödünk. A szőr véd a baciktól és megakadályozza, hogy a bőr egymáshoz dörzsölődjön. Egy másik elmélet szerint a szőr elősegíti a feromon termelődését, ami által illatokat bocsájtunk ki. Ezekhez az illatokhoz – tudatalatt – vonzódunk.

Vonz minket a hónaljszőr és annak illata.

Szóval van tudományos magyarázat, és ízlés is. Azt pedig mindannyian tudjuk, hogy nem ezeken a kósza szőrszálakon múlik egy kapcsolat. Mivel mindannyian mások vagyunk, érdemes ezeket a kérdéseket is megbeszélni a párunkkal. Mi mit szeretünk, ők mit szeretnek, és kísérletezni is bátran lehet!

Ajánlott cikkek