Segítünk spórolni: így leheljetek új életet a ruháitokba!

Segítünk spórolni: így leheljetek új életet a ruháitokba!

Nem egyszerű követni egy trendet és aszerint öltözni, hiszen minden stílushoz új ruhákra van szükség. Ám tényleg így van ez? Hogy egy kis stílust vigyetek a hétköznapjaitokba összeszedtem nektek öt módszert, hogyan tegyétek még divatosabbá a ruháitokat anélkül, hogy pénzt kéne kiadnotok új cuccokért.

Hajtsátok fel az ujját!

A hosszú ujjú felsőket szerintem alapból arra szánták, hogy felhajtsuk az ujjukat. Ez a legjobb módja annak, hogy még a legegyszerűbb inget is feldobjátok valamivel.

Forrás:
Instagram/vitchop

A nadrágról se feledkezzetek meg!

Nemcsak az ingek vagy más felsők ujját tudjátok felhajtani, hanem a nadrágot is. De azért ne essetek túlzásba! Ne nézzen úgy ki, mint gyerekkorotokban, amikor felhajtották a négy számmal nagyobb nadrágotokat, amit anyukátok erőszakolt rátok. Csak óvatosan, egy-két felhajtás pont elég, hogy tökéletesen láthatóvá váljanak a magas sarkúitok.

Forrás:
Instagram/kawtar_che13

A kabátot így is lehet hordani

Nincs is annál divatosabb, mint amikor szimplán a vállunkra terítjük a kabátot vagy a blézert. Nem kerül semmibe és mégis sokkal elegánsabbá teszi a külsőnket.

Forrás:
Instagram/kerriemburke

Kössétek meg a felsőt!

A legegyszerűbb módja, hogy kihangsúlyozzátok a derékvonalatokat, ha egy csomót kötöttök az ingetekből mondjuk középre. Az öv már a múlté, a csomó a menő!

Forrás:
Instagram/guiadeestilo_

Tűrjétek be az inget!

Az ingekkel kapcsolatban rengeteg trükk van, ha csak egyet viseltek közülük, akkor ez legyen az. Ahelyett, hogy az egész inget betűrnétek, tűrjétek be csak a felét, ezzel sokkal lazább viseletté alakítjátok.

Forrás:
Instagram/the_parla