Egyéb kategória

Durván megalázták arcbőre miatt a lányt, de ő bátran visszavágott

A következő történetben szereplő lány valószínűleg sosem tudta volna elképzelni, hogy mémmé fog válni. Ráadásul épp a fotója és pont az arcbőre miatt érte kemény kritika.
vous - 2015.10.12.
Durván megalázták arcbőre miatt a lányt, de ő bátran visszavágott

Ashley VanPevenage egy átlagos 20 éves washingtoni lány, aki csak pár pattanást szeretett volna eltüntetni az arcáról, ám kiderült, allergiás az egyik összetevőre, ami a pattanás elleni készítményében volt. Az arcát kelések és sebek lepték el, ezért megkérte egyik sminkes barátját, hogy segítsen neki eltüntetni a foltokat. Mivel szerette volna felhívni a figyelmet arra, milyen veszélyesek lehetnek a kozmetikai készítmények, csinált egy előtte-utána fotót az arcáról, és feltöltötte az Instagramra.

Forrás:
Instagram/makeupbydreigh

Nem kellett sokat várni rá, hogy felfedezzék a képet. Egy Twitter-felhasználó a következő szavakat fűzte hozzá:

Nem tudom elhinni, hogy ez másoknak sikerül, miközben én meg egy pattanást sem tudok elrejteni az arcomon – írta cinikusan egy lány.

Ennyi pont elég volt, hogy a kép mémmé váljon, és paródiák százait csinálják belőle. Sokan ugyanezzel a szövegel töltötték fel a saját kifigurázott fotóikat, de voltak, akik elmésebb mondatokat írtak a képhez.

Ezért vigyél el egy csajt úszni az első randin – kommentelt egy másik Twitter-felhasználó.

A képet több ezren megosztották a közösségi oldalakon, hasonlóan megalázó megjegyzésekkel, így valószínűleg Ashley is összefuthatott a saját képével az Instán. Nem habozott sokáig, és feltöltött egy videót a YouTube-ra, hogy reagáljon az őt ért bántalmazásokra:

Miután a képet kiposztoltam, és elolvastam a kommenteket, teljesen elvesztettem az önbizalmamat. Nem akartam emberek közé menni smink nélkül. De rájöttem, hogy én nem ilyen ember vagyok, és nem számít, hogy mit gondolnak rólam mások. Mindenkinek a saját bőrében kell jól éreznie magát. Nem számít, hogyan nézel ki kívülről, csak az, hogy ki is vagy valójában.

Ajánlott cikkek