Egyéb kategória

Hősként tekintenek a srácra, aki megható dolgot tett a buszon

A 21 éves Godfrey Cuottóval olyan dolog történt egy kanadai buszon, amire biztosan nem számított, és amire magam sem tudom, hogyan reagáltam volna, ha velem történik.
vous - 2015.10.12.
Hősként tekintenek a srácra, aki megható dolgot tett a buszon

Miután megette a jól megérdemelt burritóját Godfrey hazafelé igyekezett. Felszállt a buszra, és leült. Pár perccel később egy másik srác odafordult hozzá, és megfogta a kezét. Godfrey először megdöbbent, azt gondolta, ez biztosan csak átverés.

Csak szorította a kezemet, nem akarta elengedni

– mondta a Godfrey a Huffington Postnak.

Forrás:
https://www.facebook.com/OnlyInHamilton

Bár a srác először megrémült, mégis úgy döntött, hagyja, hogy a szemmel láthatóan sérült fiú szorítsa a kezét, mivel érezhetően megnyugodott tőle. A 30 perces út során az idegen fiú kezet csókolt neki, ölelte, támaszkodott rá.

Hagytam. Mi mást kellett volna csinálnom? Néha félre kell tenned az önzőséged, és mások igényeit a sajátjaid elé helyezni.

Egy ismeretlen férfi lefotózta a két fiút, a képet pedig feltöltötte a Facebookra, ahol hamar több ezer emberhez jutott el a megható történet.

.

A sérült fiú unokahúga látta a képet a közösségi oldalon, és köszönetet mondott Godfrey-nak. Mint kiderült, a nagybátya, Robert részlegesen béna, és siket is, ugyanakkor nagyon kedveli és keresi a társaságot, igazán kíváncsi egyéniség.

Godfrey elmondta, anyukájától örökölte az önzetlenséget, ő a példaképe. Azt viszont nem szereti, hogy hősként tekintenek rá.

Őszintén, ti hogy reagáltatok volna, ha hozzátok megy oda Robert?

Címkék: #busz #fiú #megható
Ajánlott cikkek