Itt az őszi megújulás ideje – Tartsatok nagytakarítást a fejetekben!

Itt az őszi megújulás ideje – Tartsatok nagytakarítást a fejetekben!

Minden évszak kezdete egyfajta megújulást jelent – de nemcsak a természetnek, hanem nekünk is. Éppen ezért eljött az idő, hogy őszi nagytakarítást tartsatok a fejetekben!

Bár az ősz hideg és borongós, nektek nem kell annak lennetek! Itt van pár tipp, hogy még a szürke időben is ragyogjatok – ne csak kívülről, de belülről is!


Íme, 5 tipp, hogy ősszel ti is megújuljatok:

Kicsit lelassultatok? Pörgessétek fel magatokat!

Mivel nyáron mutatunk a legtöbbet a testünkből, ősszel általában fellélegzünk, hogy "jaj, de jó, végre megpihenhetek". Azonban nem érdemes, hiszen tudjátok: a tökéletes bikinitest télen készül! Ne tunyuljatok el, találjatok magatoknak valami sportot, amit szívesen csináltok, és egyetek minél több friss zöldséget és gyümölcsöt, hogy a megfázás is elkerüljön titeket!

Nagy őszi gardróbrendezés

Itt az ideje, hogy a fürdőruhák és a rövid topok helyett előkerüljenek a kötött pulcsik, a sálak és a melegebb kabátok. Ha pedig már most tudjátok, hogy valamelyik rövidnacit jövőre biztosan nem fogjátok felvenni, akkor adjátok el, vagy jótékonykodjatok – ez a lelketeknek is jól fog esni.

Tegyetek rendet a Facebook-profilotokon

Itt az ideje egy friss profilképen és egy szép, őszi hangulatú borítókép is jöhet! Aztán nézzétek át, tényleg mindenkit ismertek-e, aki az ismerősötök. Ja, és nem árt felfrissíteni a kedvenceiteket is! Lehet, hogy már nem is vagytok annyira kíváncsiak a "lájk, ha te is plüssmacival alszol" oldal bejegyzéseire...

Forrás:
pixabay.com

Válasszatok egy új hobbit

Találjátok meg, mi az, ami boldoggá tesz titeket! Lehet sport, öltözködés vagy főzés, a lényeg: ne vigyétek túlzásba a lustálkodást, őrizzétek meg a jókedveteket még az esős, szürke napokon is!

Tegyetek rendet a fejetekben

Próbáljátok meg lezárni és elfogadni a múltatokat, és koncentráljatok a jelenre! Legyenek céljaitok és terveitek, valamint próbáljatok minél pozitívabban állni a dolgokhoz! Például próbáljátok ki, milyen, ha egy esős napon mindenkire rámosolyogtok – nemcsak a saját, de mások napját is fel fogjátok dobni!