Egyéb kategória

6 dolog, amit most azonnal száműzzetek a szekrényetekből

Tisztázzunk pár dolgot! A cicanadrág nem nadrág, a mamuszcipő nem csajos, a melegítőnadrág pedig akármennyire is kényelmes, szörnyű tud lenni. Összeszedtem nektek most 7 olyan ruhadarabot, amitől lassan ideje lenne könnyes búcsút vennetek.

vous - 2015.10.16.
6 dolog, amit most azonnal száműzzetek a szekrényetekből

Írtunk már nektek divatbakikról, az idén nagyon menő, térd fölé érő csizmákról, és sminkekről, hajakról, amikkel nagyjából minden szetteteket fel tudjátok dobni. Ha már úgyis enyhén szólva katasztrófa az idő mostanában, legalább nézzetek ki jól. Most olyan cuccokról hoztam nektek összeállítást, amik inkább a szemétbe valóak lennének, mintsem a szekrényetekbe.

1. UGG

Tudom, tudom. Cuki, kényelmes, aranyos, szőrös és meleg. Olyan igazi meleg csizma érzését kelti. Nekem is van, nagyon szerettem, nagyon szeretem, és arra pont tökéletes, hogy elszaladjak benne a boltba tejet venni. De nem hiszem, hogy szívesen mennék benne mondjuk randira vagy shoppingtúrára. Ja, és azt se felejtsük el, hogy meg se éri az árát…

Today's to-do list: absolutely nothing at all. #UGGBoots Shop link in our bio.

UGG® Australia (@uggaustralia) által közzétett fénykép, 2015. Szept 26., 16:15 PDT

2. Melegítő

Mondjuk egy UGG-melegítő kombó azért elég meredek tud lenni, de nagyon kényelmes. Igen, az. Csak pont annyira csajos, mintha felvesztek egy fekete zsákruhát meg egy tornacipőt.

3. Nejloncuccok

A susogós nejlonfelsők és -nadrágok talán 25 éve még „divatosak” voltak, bár szerintem már akkor is valami véletlen és fatális hiba folytán kerültek a boltok polcaira. Mindenesetre 2015-ben kicsit sem menő a „leugrom a boltba nejlonnaciban” szett.

4. Egy halom barátságkarkötő

Jaj, nagyon cukik vagytok, hogy egy csomó közös barátnős, meg BFF-es karkötőtök van, és nem is baj, ha hordjátok őket. Egészen addig, amíg nem nyolcat aggattok egyszerre magatokra belőlük.

اللى حابب ييجى يشترى او يشوف تشكيلة الهلب بألوانها.. هكون موجوده النهارده (الجمعه) فى نادى المسرح الاجتماعى فى شارع ممفيس وراء حديقة التاريخ عند خلف الساعه 7 Hook, braid and infinity bracelet 😉 . D.M for order Only in portsaid Link page in bio!! F.B ——> Nada Bracelets Portsaid . . .#handmade #highQuality #friendship_bracelet #egypt #portsaid #cat #camera #HD #photography #photographer #bracelet #brasil #dark #followers #follow #like #tbt #life #song #summer #egypt #makeup #nice #music #night #onedirection #art #cute #hot #coolin #friendshipbracelet

(DozZ) (@nada.usama) által közzétett fénykép, 2015. Okt 15., 22:35 PDT

5. Szilikonpántos melltartó

Soha nem fogom megérteni azokat, akik a pánt nélküli felsőkhöz, úgynevezett csőtopokhoz képesek felvenni szilikonpántos melltartót. Lányok, értem én, hogy a helyükön akarjátok tartani az almáitokat, de akkor inkább vegyetek fel egy ujjatlan pólót, ahelyett hogy szilikonpánttal égetitek magatokat. Mert igen, ez égés.

6. Uniszex pulóver

Gondolok itt azokra a minden üzletben megtalálható pulóverekre, amik általában egyszínűek, kapucnisak, és a fiú-lány kollekcióban pont ugyanazokban a színekben és ugyanazokkal a mintákkal találhatóak meg. Otthonra melegítőfelsőnek tök jó, mikor apukátok „elfelejti” felcsavarni decemberben a fűtést, de ezenkívül nagyjából sehova nem tudjátok felvenni. Nézzen ki bármennyire csajosnak, akkor sem lesz csajos.

Ajánlott cikkek