Egyéb kategória

A 6 legjobb program, amit egyedül is csinálhattok

Magányosan maradtatok egy időre, és nem tudjátok, hogy mit kezdjetek magatokkal? Ismerős a helyzet. Adok is nektek néhány tippet ezekre a napokra.
vous - 2015.10.17.
A 6 legjobb program, amit egyedül is csinálhattok

Bár mi, emberek társasági lények vagyunk, de sokszor vágyunk az egyedüllétre. Szerintem ez normális, mivel ilyenkor tudunk csak igazán törődni saját magunkkal, és ki tudjuk zárni a külvilágot. Mindenkinek szüksége van néhány ilyen órára egy nap, de tudom, milyen nehéz elfoglalni magunkat. Én általában mindent két perc után megunok, de most próbáltam olyan tippeket összeszedni, amikkel ti is elüthetitek az időt, ha egyedül vagytok.

1. Menjetek el moziba!

Igen, sokan azt gondolják, hogy gáz moziba menni egyedül, de miért is lenne gáz? Otthon is nézünk egyedül filmet, nem? Válasszátok ki a lehető legsírósabb filmet, és üljetek be a legutolsó sorba, így legalább senki nem látja, ha egy egész folyónyi könnycsepp távozik a szemetekből.

Forrás:
giphy.com

2. Utazzatok el egy olyan helyre, amit még nem ismertek!

Jól tudjuk, mi lesz a végeredménye annak, amikor többen megyünk el kirándulni. Örök alkudozás, hogy most ki mit szeretne megnézni, hol akar enni. Viszont ha egyedül utaztok, akkor oda mentek, ahova akartok, és azt nézitek meg, amit ti szeretnétek. Nem fog sürgetni senki, hogy siessetek, mert pisilnie kell…

Forrás:
giphy.com

3. Vesszetek el a könyvek között!

Csak rontsatok be egy könyvesboltba, és nézzétek meg az összes most megjelenő kötetet. Ki tudja, lehet, hogy felkelti valamelyik az érdeklődéseteket, és le sem fogjátok rakni, amíg ki nem olvastátok az egészet.

Forrás:
giphy.com

4. Kapcsoljátok be a tévét!

Talán nem hangzik a legnagyobb mulatságnak a tévézés, de egy őszi napon, amikor kinn zuhog az eső, és létezni sincsen kedvetek, akkor ez is megteszi. Mindig van olyan műsor a tévében, amin jól szórakozhattok, mondjuk a Mónika-show ismétlései, amiken még mindig jókat kacagunk.

Forrás:
giphy.com

5. Egy forró fürdő!

Tartsatok szépségnapot, és kényeztessétek magatokat annyira, amennyire csak tudjátok. Egy 2 órás habfürdőzés kezdetnek meg is felel, aztán jöhet a pedikűr, manikűr, és minden, amivel kicsit jobban érzitek magatokat.

Forrás:
giphy.com

6. Menjetek el vásárolni!

A vásárlás gyógyír mindenre! Ha rosszkedvünk van, vagy csak szimplán van néhány szabad óránk munka előtt, akkor az üzletek ajtaja mindig nyitva áll. Ajándékozzátok meg magatokat néhány szép ruhával, csak egy dologra figyeljetek: ne költsétek el előre a következő havi fizetéseteket.

Forrás:
giphy.com
Ajánlott cikkek