Egyéb kategória

Nyolc divatbaki, amit jobb, ha többé nem követtek el!

Hajlamosak vagyunk óriási hibákat elkövetni az életben, hát még ha divatról van szó! Sokszor azt gondoljuk, ha a próbababán jól mutat, rajtunk is jól fog, pedig sajnos nem! Íme nyolc divatbaki, amit máig sokan elkövetnek időről időre.

vous - 2021.12.12.
Nyolc divatbaki, amit jobb, ha többé nem követtek el!

1. A cicanadrág nem nadrág!

Évek óta visszatérő és talán a legborzasztóbb, amit egy lány elkövethet, az a cicanadrág viselése trikóval vagy pólóval. Legyen szó vékony vagy teltebb nőről, rengetegen beleszaladnak a számomra legzavaróbb divathibába. Sok nő, akit jó fenékkel áldott meg a sors, ezzel szeretné megmutatni, mennyire büszke rá, de higgyétek el, egy jól megválasztott farmernadrág is csodásan ki tudja emelni ezt az előnyt.

Ne feledjük, ezek alapvetően harisnyanadrágok, és valljuk be: harisnyára is veszünk fel szoknyát vagy ruhát, nem?

2. A tipikus zokni-szandi kombó

A zokni szandival vagy cipővel nagyon bátor dolog. Fantasztikusan tud kinézni divatanyagokban, fotózásokon, de utcára már túl sok. Arról nem is beszélve, hogy ritkán sikerül az ízlésesség határán belül maradni, ezért ezt inkább hagyjuk a profikra az újságokban.

3. Vigyázzunk a mintákkal!

Forrás:
Websitemiles

Figyeljetek arra is, hogy túl sok szín, minta, anyag és fazon ne legyen egyszerre rajtatok. Ha kevésbé értetek a divathoz vagy bátortalanok vagytok, akkor bőven elég, ha mindenből csak kettőt viseltek! A mintából, a színből és az anyagból is. Ha pedig kísérletezni szeretnétek, nézzétek meg egy korábbi cikkünket, amiben a minták párosításáról meséltünk nektek.

4. Ne olyan bátran a haspólókkal!

Nyáron sokszor találkozni haspólókkal, amikkel önmagukban nem lenne probléma, hiszen már a 2014-es nyár óta divatban vannak, de sajnos mégsem viselheti mindenki. A haspóló csak annak áll jól, aki valóban szerencsés, és lapos hassal rendelkezik. Ha úgy érzitek, ti inkább takargatnátok magatokat, akkor nézzétek meg, hogyan csalhattok le a hasatokból néhány centit!

5. Télen legyen fehér a hó, ne a ruha!

Az én szememnek különösképpen zavaró, ha télen a nagy latyakban, sárban, hóban fehér ruhában, szoknyában, nadrágban merészkednek az emberek utcára. A fehér nadrág tavaszra, nyárra vagy kora őszre való. Télen nagyon ellentétes érzelmeket vált ki, mert mindenki a jó időhöz köti. Tartsuk meg ezt a ruhadarabot az áprilistól szeptemberig tartó időszakra!

6. Elég a feltűnősködésből!

Forrás:
PinkWish

Ne akarjatok túl feltűnőek lenni, ugyanis minél jobban ki akartok tűnni, annál többet ronthattok az összhatáson! Fontos, hogy kerüljétek a merész, neonszíneket, mert ezek régóta nem divatosak, ősszel és télen pedig pláne nem.

7. A forrónaci nem mindig forró

A forrónadrág helytelen viselése leginkább nyáron, de ősszel harisnyával is égető probléma. Érdemes megfogadni a „kevesebb néha több” elvet. A férfiak többségének is azok a nők jönnek be, akik nem mutatnak meg mindent már az utcán. Másrészt pedig tényleg nem áll jól mindenkinek az aprócska nadrág. Mielőtt elindulnátok, érdemes átértékelni a külsőtöket a tükörben, vagy ha kell, akkor egy szülő, barátnő segítségével.

Legyen reális képünk a külsőnkről, különben könnyen csinálunk magunkból hülyét. Jegyezzük meg, a forrónaci csak a tökéletes lábakon mutat jól!

8. Ne legyetek karácsonyfák!

A túl sok ékszer is rettentően tud mutatni, főleg, ha még a szettetek sem egy egyszerű farmer-blézer kombináció. A kiegészítőknél figyeljetek, hogy ha feltűnő, nagy vagy épp sok nyakláncot választotok, akkor ahhoz csakis apró fülbevalót vegyetek fel! Ha pedig nagy fülbevalót szeretnétek viselni, akkor a legjobb, amit tehettek, ha nem vesztek fel nyakláncot, vagy csak egy kisebb, visszafogottabb darabot.

Forrás:
Baublestobubbles
Ajánlott cikkek