Test

5 dolog, amire lecserélhetitek a melltartót!

Régóta tudjuk, hogy a melltartók megosztják a nők társadalmát, mindenki mást szeret, mindenki más elvet vall, mindenkinek más a leggyűlöltebb érzés a melltartóviseléssel kapcsolatban.

vous - 2021.12.12.
5 dolog, amire lecserélhetitek a melltartót!

Abban azért egyetértünk, hogy a push-up melltartót imádjuk, mert egyszerűen jobban érezzük magunkat benne, abban viszont már megoszlanak a vélemények, hogy ciki vagy nem ciki, ha átsejlik a pólón a mellbimbó, de az tuti, hogy senki nem szereti huzamosabb ideig satuba szorítani a mellét, és van az úgy, mikor azt mondjuk, hogy ha már levettük a melltartót, akkor már nem megyünk aznap sehová. Túl jó érzés levetni.

Mindenesetre összeszedtem pár dolgot, amivel kiválthatjátok a melltartótokat, hátha valamelyik megoldja a melltartó-viselési problémátokat.

Bimbitapasz

A mellbimbó dilemmára tökéletes megoldás, ráadásul a Yandy oldalán akkora a választék, hogy már szabályosan hülyének éreztem magam, hogy nekem ez még nem jutott eszembe. Mondjuk mindegy, ezután se fog, de ha nektek mégis bejön, jó, ha tudjátok: létezik és elérhető. Van csillámos, sima, rockeres, virágos, szívecskés, azt nem lehet mondani, hogy nincs miből válogatni.

Forrás:
Yandy

Mellemelő tapasz

Forrás:
hollywoodfashionsecrets

Nem biztos, hogy akarom tudni, milyen érzés. Egy tapasz, ami annyira erős, hogy elbírja az egész melletek súlyát? Felér szerintem egy gyantacsíkkal a leszedése. Már ha működik. Amúgy a lényege annyi, hogy a kör formájú tapasz alsó részét a melletek alsó részére tapasztjátok, majd egy határozott mozdulattal felhúzzátok, és a mellbimbó feletti részre rögzítitek a tapasz felső részét. Nyugi, a mellbimbótoknak ki van hagyva egy üres rész, de a lényeg, hogy így kaptok egy hetykébb cicit. Bár szerintem cikibb, ha randi után ebbe botlik a pasi, mint egy push-up melltartóba.

Ruhába varrható mellszivacs

A lényege, hogy ha nem akarjátok felvenni a melltartót, akkor ezt belevarrhatjátok a ruhátok mellrészébe, és így pántok nélkül megvan a tartás és a melltartóhatás. Nincs gond a villantással, és a vállatok is szabad lesz egész este. Már csak azt mondja meg nekem valaki, hogy hogyan fogja ezt egy amatőr zoknivarró beleoperálni a ruhába!

Úszódressz felső

Nagyobb mellet ugyan nem csinál, de akit jól megáldott a teremtő mell ügyileg, annak tökéletes lehet: tart, formásít, szexi. Magas derekú szoknyával kifejezetten jó választás lehet.

Forrás:
net-a-porter.com

Alakformáló body

Elrejti a mellbimbót vastagabb anyagának köszönhetően, felemeli a mellett és a test más részeit, és jótékonyan korrigálja. Hátrány, hogy csak teltebb keblűeknek áll jól, és aki hajlamos a klausztrofóbiára, az inkább ne vállalja be. Akinek viszont nincs ezzel problémája, annak szoknyával, nadrággal nagyon adja!

Forrás:
H&M

Ti mit használtok melltartó helyett?

Ajánlott cikkek