Egyéb kategória

Ezt teszi az arcbőrötökkel az étcsoki

Az vagy, amit megeszel – tudom, nagyon elcsépelt, de tényleg így van! Persze, sokat számít az is, hogy megfelelően ápoljátok a bőrötöket kívülről, de ha hosszú távú eredményt szeretnénk, akkor a sejteket belülről is táplálni kell – íme a bőrápolás 5 legfinomabb módja!
vous - 2015.10.20.
Ezt teszi az arcbőrötökkel az étcsoki

ZÖLDségek

A zöld zöldségek, mint a brokkoli, a kelkáposzta, a saláta és a spenót kevesebb kalóriát tartalmaznak, mint bármelyik más élelmiszer. Sőt tele vannak bőrszépítő vegyületekkel, mint a kéntartalmú növényi tápanyagok, melyek fellendítik a szervezetetekben a méregtelenítő enzimeket – írja a mindbodygreen.com.

Étcsokoládé

Minél több étcsokit esztek, annál szebb lesz a bőrötök! Magas antioxidáns-tartalma miatt ugyanis megszépíti és fiatalítja is a bőrt.

Forrás:
pixabay.com

Zöld tea

A zöld tea az, amit minden nőnek rendszeresen kéne fogyasztania. Hogy miért? Egyrészt javítja az anyagcserét, elősegíti a fogyást, és az agyatok is jobban fog tőle. Másrészt pedig antioxidánsokat tartalmaz, melyek gátolják a bőr öregedését és ragyogóvá teszik azt. Iktassátok be a reggeli kávé helyett!

Bogyós gyümölcsök

Áfonya, eper, málna – mi a közös bennük? Egyszerre táplálják és megszépítik a bőrt. Tele vannak ugyanis antioxidánsokkal és C-vitaminnal, melyek extra rugalmasságot biztosítanak az arcbőrötöknek.

Forrás:
pixabay.com

Vörösbor

Igen, a vörösbor is jót tesz a bőrötöknek! Antioxidánsokat tartalmaz, gyulladáscsökkentő hatása is van, és a nap káros hatásaitól is megvéd titeket. Sőt, nemrég az is kiderült, hogy egy-két pohártól még szebbek is leszünk. Szóval, csajok, egészségetekre!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.