Egyéb kategória

5 ruhadarab, amit érdemes a férfiruhaosztályon megvennetek

Vannak férfiaknak szánt ruhák a férfiruhaosztályon. És vannak nőknek szánt, de a férfiruhák által ihletett darabok a női ruhák között. Ebben a cikkben arról lesz szó, miért érdemes egy-egy üzletben szétnéznetek a férfiruhák között is.
vous - 2015.10.19.
5 ruhadarab, amit érdemes a férfiruhaosztályon megvennetek

Ha követitek egy ideje a VOUS-t, akkor tudjátok, hogy szívesen viselek férfiruhákat. Megmutattam már nektek, hogyan öltözködöm öt napig az öcsém szekrényéből, de a saját ruhatáramban is vannak férfiaknak szánt darabok – például ezen a fotón vagy ebben a videóban is férfipólót viselek.

Amikor a kedvenc fast fashion üzleteimben nézelődöm, sosem hagyom ki a pasiosztályt, mert sokszor találtam már ott egy-egy olyan ruhadarabot, amit évek óta nyúzok. Több pólóm, atlétám, kiegészítőm, kardigánom, pulcsim van onnan, eddig csak nadrágot és fehérneműt nem találtam – az előbbi általában a szabása miatt nem jó, az utóbbit mégiscsak túlzásnak érezném. Inkább maradok a csipkés fehérneműnél – akár beindítja a pasik fantáziáját, akár nem.

Nem én vagyok a szerkesztőségben az egyetlen, aki erre a kis kitérőre biztat benneteket. Emőke nemrég fedezte fel a pasirészleg kincseit.

„Sokszor nem találok a stílusomnak megfelelő ruhát a női osztályon. Nem olyan régen felfedeztem, hogy a pasirészlegen eszméletlen menők a nadrágok, farmerek. Érdemes felpróbálni őket, meg fogtok lepődni, mennyire jól állnak.

A divatos oversize felsők valóságos kincsestára a férfiosztály.

Lehet, hogy mi ketten nem győztünk meg, ezért kerestem néhány külföldi divatbloggert, hogy adjanak egy kis segítséget, miért érdemes szétnéznetek a pasiosztályon. És ha ezek után nem is találtok semmit, még akkor érdemes kerülni arra: a férfiosztályon általában kevesebben vannak, így könnyebben bejuttok a próbafülkébe próbálni, és gyorsabban megvagytok a fizetéssel is.

Milyen kincsekre bukkanhattok nőként a férfiosztályon?

1. Ingek

Az ingekkel elég könnyű dolgotok van, ha nincs olyan elvárásotok velük kapcsolatban, hogy mindenképp kövessék az alakotokat. Mert nem fogják. Övvel ugyan segíthettek a dolgon, a ’80-as évek is menő, de a bloggerek többsége hagyja, hogy az ing egyszerűen élje a maga életét.

A legszexisebb akkor lesz, ha csipkés atlétát vesztek alá, ami egy kicsit kilátszódik. Ha szeretitek a réteges öltözködést, akkor tekinthettek rá alaprétegként is. Ebben a cikkben adtam néhány ötletet a rétegekhez. Amúgy tűrjétek be, tekerjétek meg, csomózzátok, vagy csak hagyjátok, hadd lógjon.

Egy szabály viszont van: az ingujj mindig hanyagul feltűrt, mert ettől lesz NAGYON sikkes.

Forrás:
thechroniclesofher.blogspot.hu

Forrás:
thechroniclesofher.blogspot.hu

Forrás:
www.beigerenegade.com

2. Pólók

Pasipólót viselni nem is olyan meredek. De tudjátok, nem az a lényeg, mit viseltek, sokkal több múlik azon, mivel viselitek. Férfipóló flitteres szoknyával? Vagy a legcsinosabb ceruzanadrágotokkal? Műszőrmével? Statement nyaklánccal? Esetleg dobozszoknyával? Na ugye, hogy máris izgalmasabban hangzik!

Minél nőiesebb kiegészítőkkel és ruhadarabokkal viselitek, annál jobb lesz az összhatás. Próbáljátok ki!

Forrás:
ocstylereport.com

Forrás:
ocstylereport.com

Forrás:
heyciara.com

Forrás:
heyciara.com

3. Nadrágok

Mióta a divatmárkák a nőknek gyártanak boyfriend fazonú nadrágokat, tényleg nehéz igazi boyfriend jeanst találni. Ahhoz át kell menni a férfiosztályra, mert ott tényleg pasifarmert kaptok. Nem olyan szaggatott, nem olyan passzos, mégis őrülten nőies. Csak hagyjátok, hadd lógjon! Egy szuperszexi toppal és csinos blézerrel imádni fogjátok. Olyan klasszikus összeállítás ez, amelyhez – ha jól áll – érdemes ragaszkodni.

Forrás:
matiamu.com

Forrás:
neginmirsalehi.com

Forrás:
neginmirsalehi.com

4. Kiegészítők

Mivel nem vagyunk egyformák, valószínűleg nem mindenkinek tetszenek az eddig látott szettek vagy az eddig felsorolt ötletek. De az is lehet, hogy túl merészek ezek a tippek. Nektek érdemes a kiegészítőkkel próbálkozni.

Próbáljatok kalapokat és sapkákat, de a csokornyakkendőre se mondjatok azonnal nemet. Nőies blúzzal különleges viselet. De akár a hajatokban is viselhetitek.

5. Pulcsik

A pulóverek esetén is igaz: ha szeretitek az oversize felsőket és jól is állnak, akkor érdemes körbenéznetek, mert télre szuper kötött pulcsikra bukkanhattok. Kombináljátok (mű)bőr vagy bőrszerű anyagból készült nadrággal és magas sarkú bokacsizmával. Emlékeztetőül: itt egy szuper összeállítás az őszi cipődivatról.

Forrás:
www.thelovecatsinc.com
Ajánlott cikkek