Egyéb kategória

Így viseljétek a hosszú hajat a 20-as, a 30-as és a 40-es éveitekben!

Állítólag minden nőnél eljön az az idő, mikor úgy érzi, neki már nem való a hosszú haj. Sőt, szakértők szerint 30 éves korunk után tanácsos levágatni a hajunkat. Ez vajon tényleg így van?
vous - 2015.10.21.
Így viseljétek a hosszú hajat a 20-as, a 30-as és a 40-es éveitekben!

Nem! Nem kötelező levágatni a hajatokat, csak arra figyeljetek oda, hogy az életkorotoknak megfelelően hordjátok. Pár trükk, és a hosszú haj ugyanolyan jól fog állni akkor is, ha idősebbek lesztek – mesélik a szakértők a Women’s Healthnek.

Így viseljétek a hosszú hajat a 20-as éveitekben

Nyugodtan kísérletezzetek a különböző stílusokkal, legyetek modernek és kócosak. A hajatok ilyenkor gyönyörű, gyakorlatilag bármi jól áll nektek, legyetek bátran trendik. Ha viszont nem vagytok a divat megszállottjai, akkor csak hagyjátok lógni természetesen, és élvezzétek. Vissza fogjátok még sírni ezt az időszakot!

Forrás:
Instagram.com/

Így viseljétek a hosszú hajat a 30-as éveitekben

Adjatok a hajatoknak egy kis tartást és extra csillogást. Bár a tincseitek még mindig szépek, már rájuk fér egy kis tuning! Fújjatok dúsító hajlakkot a hajhagymákhoz, és formázzátok a végét hajvasalóval. Vagy akár csak fésüljétek egyszerűen az egyik oldalra, ez fiatalítani fogja az arcotokat.

Így viseljétek a hosszú hajat a 40-es éveitekben

Ebben a korban már elkezd ritkulni a hajatok. Vágassátok rétegesen, vagy próbáljátok ki a frufrut – ezekkel a trükkökkel jó pár évvel fiatalabbnak tűnhettek. Ezenkívül használjatok hidratáló sampont és balzsamot, hogy a hajatok továbbra is egészséges és ragyogó maradjon!

Ajánlott cikkek