Egyéb kategória

Az okos nők tényleg egyedül maradnak?

Úgy tűnik, jobb, ha az első randin nem mutogatjuk a diplománkat a kiszemeltünknek, legalábbis addig ne, amíg ki nem derül, hogy mekkora az IQ-ja, és hogy helyén van-e az önbecsülése. Egy tanulmány szerint ugyanis a férfiak félnek az okos nőktől.
vous - 2015.10.24.
Az okos nők tényleg egyedül maradnak?

Ez nem vicc. Nem arról van szó, hogy egyáltalán nem tetszik nekik, hogyha egy nőnek ne adj’ isten nemcsak melle van, hanem még esze is, sőt az kifejezetten imponál egy férfinak. Azonban ha kiderül, hogy TÚL okosak vagytok, netán okosabbak, mint ők, akkor ezt fogják csinálni:

Forrás:
bradleywilluloveme/tumblr

Mondjuk azt nem tudom, hogy ezt mi alapján döntik el: hatodik érzék, vagy mindig van náluk IQ-teszt, amit kitöltenek a nőkkel? Na jó, nem gonoszkodom, de tényleg így van, egy kísérlet is bebizonyította, hogy ha túl agymenőnek bizonyultok, akkor egyszerűen megcsappan az érdeklődésük, és ez még a vágyaikra is kihat. Szex egy okos nővel? Na ne!

Ennek az oka amúgy rendkívül egyszerű: egy okosabb, határozottabb nő mellett nehezen tudnak férfiként érvényesülni, így nem csoda, hogy se vonzalom nem alakul ki bennük, se pedig további randira nincsen késztetésük.

Én azért emiatt nem dobnám el az eszem, ti se tegyétek. Kicsit sajnálom ezeket a pasikat, de nem tudom lenézni sem őket, mert meg lehet érteni a félelmüket. Nemtől függetlenül is előfordulhat, hogy nem viseli jól valaki, hogy a lehetséges jövőbelije okosabb, talpraesettebb, mint ő, nem véletlenül ismert a mondás: a zsák megtalálja a foltját.

Mindenkinek megvan a hozzá illő párja, akivel jól tud együttműködni, tény, nekem is fontos, hogy a pasimnak meglegyen a magához való esze, ettől lesznek tartalmasabbak a beszélgetéseink, és ez inspirál engem is arra, hogy művelődjek. Úgyhogy, csajok, ha olyan pasiba botlotok, aki megijed az intelligenciátoktól, hagyjátok, hadd fusson.

Jön majd helyette másik!

Ajánlott cikkek