6 idegesítő csetelési szokás pasiktól, amit utálunk

6 idegesítő csetelési szokás pasiktól, amit utálunk

Annyira virtuálisak vagyunk, hogy az életünket is emojikba lehetne foglalni. Mert már néha azon a szinten vagyunk, mikor megijedünk, ha valaki fel mer hívni minket. De most komolyan, ki telefonál még, amikor ott a több száz lehetőség az ingyen csetelésre? És még szmájlik is vannak.

Az egészben mégis az a legrosszabb, hogy vannak pasik, akik egyszerűen idegesítően csetelnek. Persze ez a lányokra is sokszor igaz, de nálunk ez mondhatni elfogadott, hiszen mi olyan csajosak vagyunk. Emojik egymás hegyén-hátán, cuki stickerek és halomnyi screenshot, amit a pasinkkal beszéltünk, és továbbításra várnak a legjobb barátnőnknek. Most olyan pasis idegesítő csetelési szokásokat hoztam nektek, amik közül tuti ti is találkoztatok párral!

1. Emojik

Tök aranyos, amikor egy fiú szívecskéket és hasonló aranyosságokat küldözget. Melengeti a szívünket, mert cuki és jólesik. Igen, de nem egy nap hetvenszer. Valahogy elveszíti a jelentőségét, ha minden egyes elküldött mondat végén ott egy szív. Személy szerint én sokkal jobban szeretem, ha ritkán küld egy fiú szívecskét. Ebből is csak az jön le, hogy amikor írja, tényleg úgy gondolja, és nem csak a csöpögős és nyálas szokásai miatt biggyeszti oda. Srácok, a kevesebb még mindig néha több.

2. Fáziskéséssel való válaszolás

Értem én, hogy a pasiknak ez szokása, meg ők ettől érzik magukat valamivel többnek a másiknál, hogy még azt is megtehetik, 2 órával később válaszolnak a lány üzenetére. Igen, csak amikor a lányok csinálják ezt, akkor hatalmas sértődésekben van a fiú, hogy mi ezt mégis hogy gondoltuk, és mit csináltunk épp, amikor nem vele beszéltünk?!

3. Randi


Azért azt tisztázzuk, hogy már rég rossz, ha virtuálisan hívják el a lányt randira. Ennél még az is jobb, ha felhívnak. De most komolyan, cseten randit kérni, nem értem. De ha már az első (és nagyjából a legrosszabb) hibát elkövették az úriemberek, próbálják meg normálisan elkövetni. Ahelyett, hogy „arra gondoltam, elmehetnénk esetleg együtt…” típusú célzásokat és félig-meddig kérdéseket gyártanak, egyszerűen csak kérdezzék meg. Elmegyünk valahova? Kész, letudva.

4. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni


Szóval ha egy lány látható jeleket küld, miszerint nem akar beszélgetni a fiúval, akkor inkább ne erőszakoskodjanak. Ne kérdezzék meg kétóránként, hogy mizu, mert ha egy lány nem akar beszélgetni, akkor nem is fog. Ez pedig egyenes út a törlés-tiltás kombinációhoz. Az meg ugye senkinek sem jó…

Forrás:
Pexels

5. Nem fogunk képet küldeni

Csajok, ugye nem csak én vagyok úgy vele, hogy amikor egy fiú képet kér tőlem, legyen az ruhás vagy épp nem ruhás, nálam elvágta magát? Az kéne még csak, hogy egyszer felhasználja őket ellenem. Borzalom. Amikor egy pasi megkérdezi, hogy „nem küldesz egy képet magadról?”, egyértelműen kegyvesztett lesz. Majd mikor mondjátok neki, hogy ott van egy csomó a Facebookon meg az Instagramon, jön a válasz, hogy „de azokat mindenki látja, és az nem OLYAN”. Na, milyen...?

6. Részeg üzengetés


Örülünk neki, hogy jól sikerült az este és a pohár fenekére néztetek, de vagy tud egy pasi normális üzenetet írni, mondjuk normális időben, vagy inkább ne is írjon, mert csak elássa magát, elég mélyre. Ha meg be van rúgva, ne annak irkáljon, aki nincs. Ez gáz.