Lélek

A pasik kitálaltak: ezt törölnék ki a lányokból, ha robotok lennének

Ti, lányok próbáltok a pasik fejébe látni, de sosem találjátok ki, mire gondolnak. Ti, lányok imádtok túlkombinálni vér egyszerű dolgokat. Ti, lányok imádtok panaszkodni, hogy a pasiknak semmi sem jó. Ti, lányok imádtok sírni, hogy a pasik utálnak benneteket. Ti, lányok imádjátok azt hinni, hogy a pasiknak a létezésetekkel van baja. De ti, lányok egyszer sem kérdezitek meg, mi a pasik véleménye. Majd én megkérdezem helyettetek.

vous - 2015.10.26.
A pasik kitálaltak: ezt törölnék ki a lányokból, ha robotok lennének

Rugaszkodjunk el a valóságtól! Képzeljük el, hogy robotok vagytok, a férfiak pedig kitörölhetnek belőletek egyetlenegy dolgot. Ez lehet tulajdonság, mondat, gesztus, akármi. De mi a legidegesítőbb bennetek? A Vörösmarty téren jártam utána ennek a kérdésnek a lehető legegyszerűbb módszerrel: véletlenszerűen leszólítottam járókelőket. Hideggel, szitáló esővel és elutasító, török turistákkal kellett szembenéznem. Értetek bármit…

A sárga iszonyat

Miközben egy Deák téri gyorsétterem asztalánál erőt gyűjtöttem, azon gondolkoztam, vajon mit válaszolnék, ha valaki a semmiből odalépne hozzám és megkérdezné, mit törölnék ki legszívesebben a lányokból. Úgy gondoltam, reggelig tudnám sorolni a zavaró jellemvonásokat, aztán rájöttem, hogy nagy ésszel csak nagyot lehet tévedni. Nem jutott eszembe semmi. Keményen kellett törnöm a fejem, de kitaláltam a tutit. Amit én eltávolítanék a csajokból, az az irigység. Mert az irigységből kicsit többet kaptatok a kelleténél. Oké, kivétel erősíti a szabályt és persze azt is mondhatom, hogy akinek nem inge, ne vegye magára!

A lányok álma

Nem mindenki látja olyan sötéten a világot, mint én. A legelső válaszadóra nyugodtan mondhatjuk, ő a lányok álma. Meglepő, de Donát semmin sem változtatna. A színészkedéssel és modellkedéssel foglalkozó srác szerint minden jó, ahogy van, tökéletesek vagytok.

Nem törölnék ki semmit. Velem minden lány aranyos és kedves. Meg vagyok velük elégedve.

Ugye, a kép alapján sejtitek, miért van ez? Biztosan nem azért, mert helyes…

A lányok rémálma

Ha Donát a csajok álma, akkor Simon a rémálom. Mindközül az ő válasza volt a legdrasztikusabb. Valami azt súgja, nem lesz túl népszerű a VOUS olvasóinak körében.

Ha mind le szeretném írni, amit mondott, Egerből kellene kölcsönkérnem csillagokat cenzúrázni. A finomított verzió valahogy így hangzik:

Ez egy nagyon jó kérdés. Azt hiszem, az agyukkal kellene valamit csinálni, mert minden probléma onnan indul.

Akadtak olyanok is, akik névvel és képpel nem vállalták a véleményüket. Ők a következők miatt nyomnák meg a delete gombot: makacsság, hiszti, menstruáció, féltékenység, humortalanság, indokolatlan flegmaság, kíváncsiság, vásárlásmánia, „Nincs mit felvennem”, „Nincs semmi baj”, „Hol voltál?”, „Fáj a lábam”. Miután meghallgattam néhány egyedül lévő pasi válaszát, nem tudtam megállni, hogy ne szólítsak le párokat.

Mi a legrosszabb egy barátnőben?

Bár kevesebb párral beszéltem, mint magányos harcossal, az eredmény így is elég egyértelmű lett. Kapcsolatban egy nő legrosszabb tulajdonsága a parancsolgatás.

Hennie és Marc, a két holland turista életében is ez a tulajdonság tölti be a főszerepet.

Marc egyszerűen utálja, ha a szerelme ráparancsol, hogy szedje össze a földről a zoknijait és dobja őket a szennyesbe. Hiába, az élet nehéz.

A legfontosabbak:

  • Ne irigykedjetek!
  • Ne parancsolgassatok!
  • Kevesebb hiszti!
  • És csináljatok valamit az agyatokkal, hogy Simon újra boldog lehessen!

Ti mit törölnétek ki a férfiakból?

Én Simon agyát, az Ádámét pedig újrainstallálnám (a szerk.).

Címkék: #irigység